Bioscoop releases week 47

Kom alvast in de kerststemming met Jim Carrey als Ebenezer Scrooge.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

A Christmas Carol (2009)


Op Kerstavond bezoeken drie geesten een oude vrek die een vreselijke hekel heeft aan kerst en menig medemens erg slecht behandelt. Deze drie geesten proberen de oude man ervan te overtuigen dat kerst helemaal geen periode is om bij de pakken neer te gaan zitten en zullen dan ook alles uit de kast halen om dit te gaan veranderen. De geesten herinneren de man eraan wie hij is geweest, tonen hem de harde wereld van vandaag en vertellen de man wat er gaat gebeuren als hij er niet naar streeft om een betere man te worden.
Bekijk de afbeelding

Goodbye Solo (2008)


Solo is een aardige 34-jarige taxi-chauffeur in North Carolina en van Senegalese afkomst. Hij wordt door de 70-jarige blanke Amerikaan William ingehuurd om hem over twee weken naar een bergtop te rijden, waar William vanaf zal springen om te sterven. Solo weet William echter te overtuigen om tot die tijd zijn persoonlijke chauffeur te worden. Er ontwikkeld zich een bijzondere vriendschap waarin Solo hoopt, binnen die twee weken, William op andere gedachten te brengen.
Bekijk de afbeelding

Das weiße Band (2009)


Net voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog wordt een rustig Duits dorpje opgeschrikt door een aantal vreemde gebeurtenissen. Een kabel wordt gespannen om de dokter met zijn paard ten val te brengen, een schuur vliegt in brand en twee kinderen worden ontvoerd en gemarteld. De schoolleraar observeert en onderzoekt de gebeurtenissen en komt beetje bij beetje dichterbij de verschrikkelijke waarheid.
Bekijk de afbeelding

The Twilight Saga: New Moon (2009)


Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraagbaar is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vind troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...
Bekijk de afbeelding

Couples Retreat (2009)


Deze romantische comedy vertelt het verhaal van vier stellen die met elkaar op vakantie gaan naar een tropisch eiland. Terwijl één van deze stellen hier is om aan hun huwelijk te werken, houdt de rest zich vooral bezig met zonnen en feesten. Maar dan blijkt dat deze vakantie inclusief groepstherapie is geboekt, en komen er bij ieder stel steeds meer relationele problemen aan het licht...
Bekijk de afbeelding

It's Not Me, I Swear! (2008)


De tienjarige Leon heeft een hoop problemen om te overkomen. Zijn ouders maken steeds ruzie, hij heeft vervelende buren die ook nog eens lekker de vakantie kunnen doorbrengen aan het strand en dan is er ook nog Lea, een bijzonder meisje die altijd gelijk lijkt te hebben. Op een gegeven moment vertrekt zijn moeder naar Griekenland en dat is er bij Leon net te veel aan. Samen met Lea zoekt hij een manier om over de pijn heen te komen.
Bekijk de afbeelding

Nord (2009)


Als gevolg van een zenuwinzinking leidt voormalig skiër Jomar een geïsoleerd bestaan als bewaker op de skipiste. Wanneer hij te weten komt dat hij wellicht de vader is van een kind in het hoge noorden, begint hij aan een lange reis op zijn sneeuwscooter met vijf liter alcohol als zijn enige voorraad. Jomar lijkt alles te doen om te voorkomen dat hij zijn bestemming bereikt en komt daarbij in merkwaardige situaties terecht.
Bekijk de afbeelding

Les regrets (2009)


Matthieu is een succesvolle architect die gelukkig getrouwd in Parijs woont. Zijn moeder wordt ziek en om haar te verzorgen gaat hij in zijn eentje naar zijn geboortedorp. Daar ontmoet hij zijn oude jeugdliefde Maya weer. De band tussen hen blijkt nog even sterk als vroeger en de passie laait weer op.



NieuwsFilm

meest populair