Video

Bekijk Pixar's short George and AJ online

That was the craziest thing i've ever seen!

door Mark op 22.11.2009 om 17:57 in Video
In de bioscoop zat voor de film Up de korte animatiefilm (short) Partly Coudy waarin een klein regenwolkje het leven van een ooievaar behoorlijk lastig maakte. In Amerika is Up nu uit op Blu-Ray en daar staat nog een short op: Dug's Special Mission, waarin de hond Dug instructies krijgt over hoe hij de vogel moet pakken. Klanten die Up kochten bij iTunes kregen ook nog de short George and AJ, achteraf vonden ze dat bij Disney Pixar een beetje oneerlijk en daarom hebben ze die clip nu op YouTube gezet.

George and AJ gaat over de twee verzorgers van rusthuis Shady Oaks die Carl komen ophalen waarna hij wegvliegt met zijn huis. Ze gaan naar de volgende klant, maar die heeft er ook al weinig trek in, hoe dat afloopt moet je zelf maar bekijken.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robkorv

Avatar

Op youtube zelf staat hij in 720p http://www.youtube.com/watch?v=hF5KWMX3u4Y&hd=1

master3d

Avatar

Dacht eerst dat het iets fan boy achtigs was, maar sja hij staat op de officiele Pixar youtube channel:P grappig gedaanSmiley face wel jammer dat hij niet meer geanimeerd is, die paar frames per seconden voelt wel wat raar aan.

MarPesz

Avatar

Erg leuk!

Planethugo

Avatar

Niets bijzonders vergeleken met up

timdekw

Avatar

Kan er helaas niets mee. Niet grappig, niet leuk, niet mooi. Ik vond Up al enigszins tegenvallen dus op dit soort filmpjes zit ik niet bepaald te wachten.

NieuwsFilm

meest populair