DVD releases week 48

Met een aantal absolute toppers deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)


De ijskoude helden van de wereldwijde filmhits Ice Age en Ice Age 2: The Meltdown zijn terug voor een nieuw avontuur. Scrat jaagt nog steeds de beruchte eikel na (terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt); Manny en Ellie verwachten hun eerste baby-mammoet, Sid probeert een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel.
Bekijk de afbeelding

G-Force (2009)


De Amerikaanse overheid heeft besloten om dieren te trainen die als spionnen kunnen fungeren. Het lot van onze wereld komt nu in de handen terecht van twee cavia's, Darwin en Juarez. Wanneer zij de opdracht krijgen om een plan te stoppen van een gestoorde miljardair. Hierbij worden ze bijgestaan door de cavia Blaster, de hamster Bucky, de vlieg Mooch en computerspecialist Speckles, een mol.
Bekijk de afbeelding

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)


Twee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.
Bekijk de afbeelding

Genova (2008)


Joe verhuist na de dood van zijn vrouw met zijn twee dochters naar Genua. Terwijl de oudste dochter vooral het zwoele aspect van de stad verkent, zegt de jongste dat ze de geest van hun moeder door de straten heeft zien zweven.
Bekijk de afbeelding

Hannah Montana: The Movie (2009)


Als Hannah Montana's populariteit stijgt, keert Miley Stewart terug naar haar geboorteplaats om erachter te komen wat echt belangrijk is in het leven.
Bekijk de afbeelding

Effi Briest (2009)


Duitsland negentiende eeuw. De zeventienjarige Effi Briest sprankelt van leven als ze door haar ouders wordt uitgehuwelijkt aan een oudere hertog. Hij ziet haar als zijn trofee en hij neemt haar na hun huwelijk mee naar zijn huis in een saai provinciaal stadje, waar hij weinig tijd heeft voor haar en ze zichzelf moet zien te redden. Dan ontmoet ze een jonge luitenant die haar uitdaagt en weer een sprankje geluk in haar leven brengt. Jaren later ontdekt haar man, de hertog, de liefdesbrieven van de twee geliefden. En zoals de adellijke wetten voorschreven in die tijd, daagt de hertog de luitenant uit voor een duel en gooit hij zijn vrouw het huis uit. De beschaamde Effi is nu gedwongen op zichzelf te gaan wonen, wordt gemeden door de adellijke klasse en verstoten door haar familie.
Bekijk de afbeelding

Vampire Dentist (2006)


De tandarts Moe Lars en zijn partner, Pierce Able, komen voor een bepaalde tijd terecht bij de mysterieuze in het zwart geklede Dr. Vam Dent. Hij is gespecialiseerd in behandelingen voor vampiers en werkt daarom alleen 's nachts. De zaken gaan prima, tot de lokale bewoners in vampiers veranderen, wat er voor zorgt dat Moe en Pierce actie ondernemen. Zullen zij dit op kunnen lossen, voordat ze zelf slachtoffer worden?



NieuwsFilm

meest populair