Trailer: moordlustige huisvaders in Exhibit A

In de stijl van [REC] en Paranormal Activity...

Altijd al benieuwd geweest waartoe de kredietcrisis kan leiden? Bekijk dan nu hier de trailer van Exhibit A, een horror vanuit cameraperspectief in de stijl van [REC], The Blair Witch Project en Paranormal Activity. De film is geïnspireerd door nieuwsberichten over zorgzame huisvaders, die door geldgebrek ineens moordlustig worden.

De film was in 2007 op verschillende festivals te zien. Tijdens het Raindance Festival werd de prijs voor beste Engelse film in de wacht gesleept. Daarnaast werd Exhibit A ook nog genomineerd voor twee BIFA's.

Het betreft dit keer dus geen engerds van supernatuurlijke aard, maar gewoon een stel geflipte echtgenoten. Een vader is niet in staat zijn familie bij te staan, wat er toe leidt dat hij een moord begaat. Dit alles wordt gevolgd door de videocamera van zijn dochter, ook wel bewijsstuk A (titel verklaard!)

Dit is overigens de allerlaatste film van stuntcoördinator Roy Alon. Hij overleed in 2006, na onder meer gestunt te hebben in verscheidene Bond-films, de Indiana Jones trilogie en Children of Men.



NieuwsFilm

meest populair