DVD releases week 49

Welke films zijn vanaf deze week nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Road Trip: Beer Pong (2009)

Regie: Steve Rash

Drie studenten zetten alles opzij om mee te mogen met een bus met daarin sexy schaarsgeklede modellen. Op deze manier kunnen zij meedoen aan het nationale 'Beer Pong Tournament'. Onderweg komen ze verschillende vreemde dingen tegen, zoals een knappe liftende vrouw met een pistool en een oma-moeder-dochter stripteam. Maar zullen zij de competitie nog winnen?
Bekijk de afbeelding

Splinter (2008)


Een jong stel gaat een weekendje romantisch kamperen in de wildernis. Al snel loopt de trip uit op een regelrechte nachtmerrie, wanneer een ander stel, bestaande uit een crimineel en zijn vriendin, roet in het eten gooit. De twee koppels komen aan bij een verlaten pompstation, hier breekt de hel echter pas echt los...
Bekijk de afbeelding

The Children (2008)


Twee gezinnen komen bij elkaar om te genieten van hun vakantie. Het begint als een spannende vakantie voor Elaine en Jonah, maar als de kinderen van het gezin hun ouders zonder duidelijke reden aanvallen verandert het al snel in een vreselijke nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Be Calm and Count to Seven (2009)


De tiener Motu woont in een vissersdorp in Zuid-Iran, waar men zich bezig houdt met het smokkelen van artikelen en mensen. Als de vader van Motu verdwijnt, zorgt Motu voor het gezin. Via een bemiddelaar raakt Motu betrokken bij de smokkelaars en start met het 'echte werk'.
Bekijk de afbeelding

Het geheim van Mega Mindy (2009)


Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! 's Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.
Bekijk de afbeelding

Hexe Lilli, der Drache und das magische Buch (2009)


Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.
Bekijk de afbeelding

Prinses Lillifee (2009)


In het magische koninkrijk Pinkovia regeert prinses Lillifee met magische hand. Iedereen houdt van Lillifee, overal waar ze gaat verspreidt ze schoonheid en blijdschap. Samen met haar beste vriend, Pupsi het varken, vliegt ze door de lucht en laat ze een magisch spoor van roze, glinsterende vlindertjes en fonkelende sterretjes achter zich. Maar Lillifee ontdekt al g
Bekijk de afbeelding

My One and Only (2009)


Komedie gesitueerd in de jaren vijftig. De glamoreuze Anne Deveraux gaat in de Eastern Seabord op zoek naar een rijke man voor haar en haar zoons.
Bekijk de afbeelding

Ana y los otros (2003)


Ana y los otros is het intieme portret van een jonge vrouw op zoek naar herinneringen, plaatsen en mensen uit haar jeugd. Na jaren van afwezigheid keert de 25-jarige Ana uit Buenos Aires terug naar haar geboorteplaats. Ze is op zoek naar haar verleden, maar eenmaal aangekomen ontdekt ze dat daar niet zo veel meer van over is: slechts enkele oude vrienden en wat onbeduidende beelden. Ze loopt op een hete zomerdag door de straten en langs de rivier, op zoek naar plekken die eens zo vertrouwd waren. Ze voelt zich er zowel thuis als een vreemdelinge. In de lokale krant ziet ze een foto die gemaakt is door haar ex-vriendje Mariano. Bij alle oude vrienden en klasgenoten die ze ontmoet, informeert ze naar hem. Verder heeft ze deze mensen eigenlijk niets meer te melden. Ze ontdekt dat Mariano in Victoria woont, een kleine stad in de buurt. Ana besluit een auto te huren en aan een nieuwe reis te beginnen.
Bekijk de afbeelding

The Book of Love (2009)

Regie: John Putch

Tien jaar na de avonturen in American Pie, ontdekt een stel nieuwe leerlingen van East Great Falls High hun 'Bijbel', verborgen in de bibliotheek. Het probleem is echter dat het boek niet meer compleet is. Ze nemen contact op met Mr. Levenstein (Eugene Levy), die samen met de jongens probeert om de Bijbel weer compleet te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Devil's Tomb (2009)


Een team archeologen is in een woestijn in het Midden-Oosten bezig met het zoeken naar top geheime resten. Als een wetenschapper (de leider) plotseling verdwijnt, wordt een groep militairen gestuurd, om hem op te sporen en te redden. Kapitein Mack en zijn team worden al snel geconfronteerd met het kwaad, wat onder de woestijn leeft.
Bekijk de afbeelding

Homecoming (2009)


Shelby is erg ongelukkig sinds haar vriendje Mike hun relatie heeft beëindigd. Als hij een nieuwe vriendin blijkt te hebben, wordt Shelby overladen met jaloezie en besluit zij de jongedame te ontvoeren. Mike zal er alles aan moeten doen haar te bevrijden, voordat Shelby haar iets onoverzienlijks aandoet.
Bekijk de afbeelding

Naresuan (2006)


De film gaat over het leven van Koning Naresuan. Hij bevreed de Siamen van de Burmenen. Toen hij in 1955 geboren werd, werd hij als gijzelaar naar Burma gebracht. Hier leerde hij het zwaardvechten, en op deze manier werd hij een bedreiging voor de Burmese keizer.
Bekijk de afbeelding

Evangerion shin gekijôban: Jo (2007)


Het plot volgt voor een groot deel de eerste 6 afleveringen van de originele Evangelion serie. Shinji Ikari komt aan in Tokyo-3. Hij komt midden in een gevecht tussen de U.N. Army en de Fourth Angel (Thrid in de originele serie). Zijn vader Gendo, Surpreme Commander van NERV, wil dat hij Evangelion Unit-01 gaat besturen omdat de originele piloot te erg gewond is na zijn gevecht.
Bekijk de afbeelding

Merlin and the Book of Beasts (2009)


Camelot, het slot van koning Arthur, is twintig jaar na de val overgenomen door een boze macht. Een prinses en de ridders in haar dienst doen een beroep op de machtige tovenaar Merlijn om het land te redden.
Bekijk de afbeelding

Sutorenjia: Mukô hadan (2007)


Het weesjongetje Kotaro en zijn hondje worden opgejaagd door een bataljon Chinese Ming-soldaten. Maar ook de moorddadige samoerai van de Japanse Akaike-clan zijn naar hem op zoek. Het blijkt dat het joch, zonder het te weten, de sleutel is tot het eeuwige leven. Om die onsterfelijkheid te verkrijgen bestrijden de Ming en de Akaike elkaar. Kotaro heeft vriendschap gesloten met de langharige ex-ronin, die ze 'No Name' noemen. Vanwege een traumatische gebeurtenis in het verleden heeft hij zijn zwaard verzegeld en afstand gedaan van zijn naam. Toch is hij het die Kotaro te hulp schiet.
Bekijk de afbeelding

Play (2005)


In miljoenenstad Santiago kruisen de werelden van een arm, nieuwsgierig plattelandsmeisje en een vermoeide upper class professional elkaar. Zij, Christina, is een arm, opgewekt meisje dat in de ban is van de grote stad en in haar levensonderhoud voorziet door de verzorging van een zieke Hongaar. Tristan daarentegen woont in een luxe appartement, maar staat op het punt alles te verliezen: zijn vrouw, zijn werk en zijn koffer. Wanneer Christina die koffer vindt, duikt ze in Tristans bestaan. Met zijn muziek en zijn sigaretten als attributen, volgt ze de nietsvermoedende Tristan en zijn naasten.
Bekijk de afbeelding

Deep in the Valley (2 (2009)


Carl en Lester komen via een mysterieuze videocabine terecht in een levensechte pornofilm. Het is daar aan Bambi en Daphne om zich over de jongens te ontfermen, zoals dat alleen in hun dromen kan. Beide indringers moeten ondertussen uit handen zien te blijven van 'super agent' Rod Cannon en zijn partner, de strenge meesteres Suzi Diablo.
Bekijk de afbeelding

Pandora'nin kutusu (2008)


Wanneer twee zussen en een broer, wonend in Istanbul, een telefoontje krijgen dat hun bejaarde moeder verdwenen is in de bergen aan de Zwarte Zee (waar ze woont), zetten ze hun eigen problemen tijdelijk in de koelkast. Wanneer ze echter met z'n drieën op weg zijn naar moeder, komen de frustraties al snel boven tafel en volgt de ene emotionele uitbarsting na de andere. Voor allen is het een leerproces waardoor ze uiteindelijk dichter bij elkaar en bij zichzelf komen te staan.
Bekijk de afbeelding

Curious George 2: Follow That Monkey! (2009)


Wanneer nieuwsgierige George de door heimwee geplaagde olifant Kayla ontmoet, de medewerker van een magiër, besluit hij om haar te helpen om haar broers en zussen in Californië te bezoeken. Maar als de magiër zijn volhardende veiligheidschef, Danno Wolfe, het in de gaten heeft dat George de olifant gekidnapt heeft, begint hij een volledig onderzoek om de vermiste dikhuid op te sporen. Met Wolfe op hun hielen, reizen George, Kayle en Ted met de trein, vrachtwagen en zelfs een schoolbus zonder motor. Zij hebben een dolkomische, grensoverschrijdende reis om Kayla te herenigen met haar familie.
Bekijk de afbeelding

Wan mei sheng huo (2008)


"Perfect Life" is het verhaal van twee vrouwen die elkaar kortstondig ontmoeten. De jonge Li Yueying woont in het koude noordoosten van China. Haar vader liet haar moeder in de steek en het gespaarde familiegeld is bestemd voor de studie van haar jongere broer. Als ze haar werk bij een kunstledematenatelier opgeeft voor een baan als kamermeisje, trekt ze de aandacht van een mysterieuze, criminele Mongool... . Jenny heeft tien jaar in Hong Kong gewoond. Ze dacht dat ze haar leven perfect voor elkaar had, maar als haar huwelijk strandt, krijgt ze financiële problemen en moet ze vechten voor de voogdij over haar kinderen. De twee vrouwen ontmoeten elkaar één keer, heel kort, maar ze hebben meer gemeen dan op het eerste gezicht blijkt.
Bekijk de afbeelding

Les enfants de Timpelbach (2008)


In het plaatsje Timpelbach hebben de kinderen zoals op zoveel plaatsen lak aan de autoriteit van hun ouders. Ze doen wat ze willen zonder verantwoording af te leggen. De volwassenen van Timpelbach hebben er genoeg van, ze geven hun woonplaats op en nemen de benen om het dorp over te laten aan de kinderen. De bedoeling is dat de kinderen zullen zien dat ze niet zonder hun ouders en regels kunnen en na één dag hun ouders zullen smeken terug te komen. Het pakt echter allemaal anders uit, al snel ontstaan er groepen onder de kinderen die strijden om de macht.



NieuwsFilm

meest populair