Trailer: Owen Wilson is viervoeter Marmaduke

De teaser van de stripverfilming is een parodie op tv-serie The O.C.

20th Century Fox heeft de teaser trailer vrijgegeven voor Marmaduke, de verfilming van Brad Andersons stripverhaal. Het verhaal volgt Marmaduke, een enorme Deense Dog met de stem van Owen Wilson.

Phil en Debbie Winslow verhuizen met het hele gezin van Kansas naar Orange County. Voor hun hond Marmaduke betekent dit, dat hij zijn hele leven om moet gooien. De Winslows hebben er een hele kluif aan om hun hond in bedwang te houden.

Regisseur Tom Dey (Shanghai Noon, Failure to Launch) heeft het project benaderd als "een John Hughes film met honden". Het hondenpark is als "de middelbare school voor honden", gevuld met alle stereotypen die daar bij horen. Marmaduke krijgt te maken met een (honden)rassenoorlog, gaat achter het teefje van zijn dromen aan en komt telkens op zijn pootjes terecht.

Naast Wilson zijn er rollen weggelegd voor Emma Stone, Christopher Mintz-Plasse, Ron Perlman, Judy Greer, Anjelah Johnson, Lee Pace, Steve Coogan, William H. Macy, George Lopez, Stacy Ferguson, Damon Wayans Jr., David Walliams, Amanda Seyfried en Jeremy Piven.

De teaser van Marmaduke is een parodie op tv-serie The O.C.. Hieronder kun je hem bekijken (meer trailers):



NieuwsFilm

meest populair