DVD releases week 52

Het zijn er maar drie maar wel de laatste van Quentin Tarantino.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Inglourious Basterds (2009)


In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, is een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine bezig met het organiseren van wraakaanvallen op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als ´The Basterds´, moet angst zaaien door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Ze stuiten op Shosanna Dreyfus en geheim agent Bridget Von Hammersmark, waarmee ze samen een missie zullen ondernemen om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.
Bekijk de afbeelding

Rudo y Cursi (2008)


De twee broers Tato en Beto werken hard op het platteland van Mexico. Ze hebben samen eendroom, namelijk genoeg geld sparen om het droomhuis van hun moeder te bouwen. Maar het lot heeft andere plannen. Tijdens een onschuldig potje voetbal worden beide broers ontdekt door de nationale talentenscout, Batuta. Het plattelandsleven ruilen ze in voor een decadent leven vol met beroemdheden, rijkdom, snelle auto's en mooie vrouwen. Maar elke droom heeft zijn schaduwkant en de band die de broers eens hadden, wordt onder druk gezet als ze tegen elkaar moeten spelen. Het vertrouwen in elkaar, wordt vervangen door bedrog en afschuw. Niet alleen hun band staat op het spel, maar ook de veiligheid van hun familie. Uiteindelijk staan ze tegenover elkaar op het veld, tijdens de belangrijkste wedstrijd die gespeeld moet worden. Tato en Beto moeten elkaar niet alleen onder ogen komen op het veld, ze moeten ook hun verbondenheid terug vinden, voordat ze alles verliezen waar ze ooit van gedroomd hebben.
Bekijk de afbeelding

A Perfect Getaway (2009)


Thriller over twee stellen die op hun vakantie in Hawaï ontdekken dat een groep psychopaten toeristen stalkt en gruwelijk vermoordt.



NieuwsFilm

meest populair