Confronterend promomateriaal Brittany Murphy

Filmposter Deadline brengt leven en dood dicht bij elkaar.

Afgelopen week overleed actrice Brittany Murphy op 32-jarige leeftijd aan een hartaanval. Dit gebeurde in de badkamer van haar woning. Een van de films waarin ze nog een rol speelt, is de horror Deadline. De dvd-verhuurmaatschappij Redbox zit na het plotselinge overlijden van de actrice met een groot probleem. De poster en dvd-hoes van de film toont namelijk een "dode" Brittany Murphy in een bad. De poster:

Redbox reageert als volgt: "We are removing the box art images from our displays. We will continue to carry her film, but we will not be featuring the box art. We have 19,000 locations and to be honest I can't tell you if this particular art is up at all the locations."

In de film speelt Brittany Murphy de schrijfster Alice die naar een verlaten huis vertrekt om daar in alle rust een scenario te schrijven. Ze kan echter geen woord op papier krijgen en na een reeks onverwachte gebeurtenissen glijdt ze steeds verder af in waanzin. De onvoorziene gebeurtenissen zorgen ervoor dat ze mentaal instort.

Overigens is Murphy in 2010 ook in de films Abandoned, Shrinking Charlotte en The Expendables te zien.



NieuwsFilm

meest populair