Opnames roadmovie met Rutger Hauer van start

Jong geleerd, oud gedaan. Letterlijk, figuurlijk en omgedraaid.

Eind van dit jaar is Rutger Hauer te zien in Portable Life, een Vlaams-Nederlandse productie van Fu Works (Oorlogswinter) en het Belgische Savage Film. Onder Regie van Fleur Boonman wordt de internationale cast van o.a. Ella-June Henrard, David Ramaekers (Small Gods) en Sam Louweyck (Ex Drummer) meegenomen naar sets in België, Frankrijk, Roemenie, Zuid-Afrika, Marokko en Bali, dat ook de woonplaats is van de regisseur.

Maandag zijn in Zuid-Afrika de opnames begonnen voor de scènes van onze nationale held Rutger Hauer. Hij speelt de rol van Antonio, een man die midden in de woestijn woont in een groot koloniaal huis en lang geleden een keer het leven van de hoofdpersoon heeft gered.

Portable Life is een experimentele coming-of-age roadmovie die het verhaal vertelt van de 17-jarige Sea (Henrard). Zij trekt de wereld rond op zoek naar zichzelf en ontmoet tijdens die reis allemaal mensen die ze in een vorig leven ook kende. Die verschillende persoonlijkheden beïnvloeden haar weer en veranderen haar langzaam in een volwassen vrouw.

Check ook de officiële website.



NieuwsFilm

meest populair