Spider-Man terug naar zijn roots

Meer duidelijkheid over Spider-Man reboot.

Gisteren werd bekend dat de filmmaatschappij Sony de stekker uit Spider-Man 4 heeft getrokken. Dit betekent niet dat ze stilzitten. De promotie voor de nieuwe 2012 versie is namelijk al ingezet. In een speciaal persbericht geeft ook de Nederlandse tak van Sony meer duidelijkheid: Peter Parker gaat terug naar de middelbare school als de volgende Spider-Man in de zomer van 2012 in de bioscopen verschijnt.

Columbia Pictures en Marvel Studios gaan door het een film gebaseerd op een script van James Vanderbilt (schrijver van o.a. Zodiac, 2007 en The Losers, 2010) die gaat over een tiener die te maken krijgt met zowel hedendaagse menselijke problemen als ongelofelijke boven-menselijke crises. Er wordt een geheel nieuwe cast aangesteld voor de reboot.

De officiële (vertaalde) reactie op het stopzetten van Spidey 4 van Amy Pascal, co-voorzitter van Sony Pictures Entertainment:

Komende weken, als de productie opgang komt, wordt er meer nieuws verwacht over de Spider-Man reboot die in 2012 moet uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair