Algemeen

Avatar gaat naar RTL4

Het is nog wel even wachten voor de film op TV is te zien.

door FilmTotaal op 13.01.2010 om 18:55 in Algemeen
RTL4 heeft de televisierechten verkregen voor Avatar. Voorwaarde is wel dat de film pas in 2011 op tv te zien is. Dit heeft de zender vandaag bekend gemaakt. Op dit moment is Avatar nog druk bezig om alle box office records aan diggelen te slaan. De opbrengst loopt op het moment al richting de $1.4 miljard dollar. Daarmee heeft James Cameron de twee meest lucratieve films aller tijden op zijn naam staan te weten Avatar en Titanic.

Grote vraag is natuurlijk of de 3D techniek in 2011 al betaalbaar genoeg is voor thuis. Panasonic heeft al laten weten dat het 3D-televisies en 3D-Blu-rayspelers op de markt zal gaan brengen. De Amerikaanse sportzender ESPN gaat een groot aantal wedstrijden van het WK-voetbal, dat van 11 juni tot 11 juli in Zuid-Afrika plaatsvindt, uitzenden in 3D.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwilekPimp

Avatar

Goedzo! Doe maar lekker opschieten met die nieuwe technologie├źn!

Guido

Avatar

Wat leuk, dan duurt 'ie nog twee keer zo lang.

Aziez

Avatar

Weet iemand hoeveel ze hiervoor betaald hebben?
Ben benieuwd..

Remco

Avatar

Guido "Wat leuk, dan duurt 'ie nog twee keer zo lang."


Haha ja precies ik ben eigenlijk al zoveel mogelijk afgestapt van het naar films kijken op zenders als RTL4, SBS 6 etc. Dit is sowieso een film die je eigenlijk in de bios moet zien en anders op blu ray. Maar niet met twintig reclames er tussen. SBS 6 maakt het de laatste tijd helemaal bont door steeds die irritante aankondigingen boven in het scherm er tussen te mieteren gedurende de film....... :|

shellghost

Avatar

Yeah, 3d reclames. :r

Jim

Avatar

Remco "Haha ja precies ik ben eigenlijk al zoveel mogelijk afgestapt van het naar films kijken op zenders als RTL4, SBS 6 etc. Dit is sowieso een film die je eigenlijk in de bios moet zien en anders op blu ray. Maar niet met twintig reclames er tussen. SBS 6 maakt het de laatste tijd helemaal bont door steeds die irritante aankondigingen boven in het scherm er tussen te mieteren gedurende de film....... :|"


Maar ook in het hele beeld. Kan me nog herinneren dat ik vroeger wel eens House M.D. keek op sbs6, maar dan kwam er over het hele beeld - terwijl de serie gewoon liep - redelijk groot die vervelende Gerard Joling. Met een of andere domme reclame. Ik kijk alleen nog films op de publieke omroep. De rest kan me wat. Ik huur wel een dvd'tje of koop hem wel.

ferryb86

Avatar

Ik snap het even niet, er staat 2011 en dat is volgend jaar al. Is toch vrij kort dat hij op tv komt of niet?

jimb

Avatar

Toevallig gisteren naar Avatar geweest, ik had eigenlijk de shutterglass-brilletjes verwacht, maar het waren de polaroid-brilletjes, ze hebben het dus blijkbaar allebei bij de Pathe.

Niet alleen panasonnic heeft 3d tv's aangekondigd, ook o.a. Sony LG en Samsung zullen het komend jaar met 3d tv,s komen. De PS3 zal ook 3d (films en games) gaan ondersteunen na een firmwareupdate. Ik bn alleen bang dat de eerste generatie 3d tv's toch weer veel te duur gaat worden en dat de doorbraak van 3d op tv in Nederland wel weer net zo lang gaat duren als de 'doorbraak' van HD zenders. Dus ik verwacht em niet in 3d bij RTL4.

SunChaser

Avatar

ferryb86 "ik snap het even niet, er staat 2011 en dat is volgend jaar al. Is toch vrij kort dat hij op tv komt of niet?"


Films komen steeds sneller op tv, als het kerst 2011 is is het 2 jaar later.

TwilekPimp

Avatar

Ik download het wel mooi in 1080p zodra het kan en koop de blue-ray dan wel. Op TV een film kijken: no way!

Remco

Avatar

jimb "toevallig gisteren naar Avatar geweest, ik had eigenlijk de shutterglass-brilletjes verwacht, maar het waren de polaroid-brilletjes, ze hebben het dus blijkbaar allebei bij de Pathe.

Niet alleen panasonnic heeft 3d tv's aangekondigd, ook o.a. Sony LG en Samsung zullen het komend jaar met 3d tv,s komen. De PS3 zal ook 3d (films en games) gaan ondersteunen na een firmwareupdate. Ik bn alleen bang dat de eerste generatie 3d tv's toch weer veel te duur gaat worden en dat de doorbraak van 3d op tv in Nederland wel weer net zo lang gaat duren als de 'doorbraak' van HD zenders. Dus ik verwacht em niet in 3d bij RTL4."


Welke Pathe ben je precies geweest ? ik ga naar Pathe Arena Imax zaterdag. Weet eigenlijk niet of er groot verschil is tussen de Shutter brilletjes of die andere.......

UniMatriX

Avatar

RTL4 kan de pot nu al op.
Teveel reclame en dan zeg ik dag dag en hallo blue ray!

Decepticon

Avatar

Epic fail!! Dan duurt ie van 20.00 tot 0.00 met 20 reclame blokken.

Als ik een film van een commerciele zender wil kijken, neem ik hem eerst op op de harddiscrecorder, knip de reclames er tussen weg(of spoel lekker snel door in 10sec.) en kijk vervolgens de film een andere x in 1x.

Voetbal in 3D?? Gedoemd om te mislukken.

tvds

Avatar

Ummm tja ik weet niet hoe het met jullie zit maar dit soort film ga je toch niet bij RTL kijken ?

Die staat dan toch allang in je (blue-ray) dvd kast ?

Sowieso kijk ik bijna geen films meer op tv... kom op zeg "home alone" op eerste kerstdag ? Laat me niet lachen.

roc12345

Avatar

Geweldig eerst video dan dvd en dan 3D in de bios en straks 3D-Gaming ,3D TV, 3D Blie Ray ,3D DVD ,3D Computers

Ik zag Gister zo Een reclame van als je final destination dvd aankoopt dat je dan tijdelijk 3d brillen meekrijgt ,dan kan je ook even lekker
snel alle 3D materiaal dat je hebt kijken

Goeie Marketing Strategie om de dvd verkoopbaar te maken

Decepticon

Avatar

roc12345 "Geweldig eerst video dan dvd en dan 3D in de bios en straks 3D-Gaming ,3D TV, 3D Blie Ray ,3D DVD ,3D Computers

Ik zag Gister zo Een reclame van als je final destination dvd aankoopt dat je dan tijdelijk 3d brillen meekrijgt ,dan kan je ook even lekker
snel alle 3D materiaal dat je hebt kijken

Goeie Marketing Strategie om de dvd verkoopbaar te maken"
De STER videotheek bij mij in de buurt, is een redelijk grote, krijgt van The Final Destination helemaal geen 3D versie in de verhuur.

Decepticon

Avatar

tvds "Ummm tja ik weet niet hoe het met jullie zit maar dit soort film ga je toch niet bij RTL kijken ?

Die staat dan toch allang in je (blue-ray) dvd kast ?

Sowieso kijk ik bijna geen films meer op tv."
Ik net zo, als er een film op komt druk ik er wel een blu-ray of dvd in.

hdb

Avatar

Nogmaals :-S alleen kijken in IMAX 3D!

NieuwsFilm

meest populair