Regisseur Ghostbusters 3 bekend

Liefhebbers van de eerste twee delen zullen tevreden zijn!

Er wordt al een tijdje druk gespeculeerd over de mogelijke regisseur van Ghostbusters 3. Het gerucht ging onlangs dat Harold Ramis (de vertolker van Egon in de film) deze taak op zich zou nemen, aangezien zijn laatste film (Year One) geschreven werd door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky. Dit duo schrijft tevens het derde deel van de Ghostbusters reeks. Voor sommigen was deze connectie groot genoeg om Ramis in de regiestoel te zien zitten..

We weten nu dat Ivan Reitman, producer en regisseur van de eerste twee Ghostbusters films, ook dit derde deel voor zijn rekening zal gaan nemen. Hiernaast zal hij de film ook weer gaan produceren.

Tegen MTV zei Reitman dat Eisenberg en Stupnitsky momenteel bezig zijn met hun tweede versie van het script: “They have delivered a draft. We are working our way through another draft… good work is being done and all of us have our fingers crossed.”

Op de vraag of hij zelf de derde film zal regisseren, reageerde Reitman uiterst gemakkelijk: “Yes.” Hij wilde echter niet reageren op recente geruchten rondom de film, zoals Sigourney Weavers uitspraak over Bill Murrays rol in de film. Volgens Weaver zal Murray een spook gaan spelen.

Reitman: “I’m not going to comment on what’s in the script and on what Sigourney may or may not have said.” Hij kan niet meer zeggen dan dat het script enkele hele toffe dingen bevat.

Het is dus ook niet bekend of de film een geheel nieuwe groep Busters zal bevatten, en dat de Murray en co enkel op zullen treden als mentors. Ook weten we niet wat de rol zal zijn van Oscar, de inmiddels volwassen zoon van Weavers personage. Met Reitmans ervaring kunnen we er echter wel van uit gaan dat hij weet wat hij doet...



NieuwsFilm

meest populair