Video

George Lucas verdedigt zich (video)

"Jullie moeten Star Wars niet zo serieus nemen.."

door FilmTotaal op 20.01.2010 om 16:07 in Video
Naar aanleiding van ons bericht gisteren over de aankomende Star Wars 3D plannen van George Lucas, werden we getipt over het onderstaande filmpje.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Ik heb wel meer van dit programma gezien in het verleden en net als toen en nu in dit filmpje vind ik die host NIET grappig.
Hij heeft ook dat typische amerikaanse in zich,en dan het publiek of geluidsbandje dat bij elke flauwe grap van hem lacht,tja..

Bij 4:51 begint die met een stom irritant lachje,gevolgd door weer een slechte grap en dan weer dat lachje,pfff verschrikkelijk om dit filmpje uit te kijken door die vent.

odracir

Avatar

Ik denk dat ik wat gemist heb, het is eigenlijk een verkooppraatje om z'n nieuwe boek te verkopen.

In dit soort talkshows vinden nooit diepgaande gesprekken plaats. De host is zelf de ster. Dat is bij Jay Lenno en David Letterman ook zo. Ze roepen de hele tijd dat ze een grote ster te gast hebben, en als het dan zover is volgt een praatje van 2 minuten met afgezaagde humor wat nergens over gaat.

sleepyA

Avatar

Jon Stewart werkte of werkt nog voor Comedy Central (Daily Show)

Zijn nieuws / talk show is nooit serieus.

leidenaar

Avatar

sleepyA "Jon Stewart werkte of werkt nog voor Comedy Central (Daily Show)

Zijn nieuws / talk show is nooit serieus."


Echt serieus hoeft het niet altijd van mij,ik vinden Jensen ook leuk om te zien,maar deze Daily Show niet.
Ook Letterman vind ik het goed doen maar die gaat ook nog gesprekken aan in plaats van grappen die niet grappig zijn,Letterman is wel scherp en heeft vaak goede grappen die goed getimed zijn.

lordhumangus

Avatar

Toen de schrijvers staakten vorig jaar. Toen waren ze niet meer zo grappig op t.v. De meesten hebben een opvallende kop en de grappige teksten worden voor hun geschreven.

master3d

Avatar

Jemig, waar zit zijn nek...

Verder niet zoveel tegen George hoor, heeft leuke films gemaakt Smiley face

11qqaazz

Avatar

Hij heeft geen neck.....hij heeft geen neck........GEEEEEN NECK.

ntt

Avatar

Het mooiste van het filmpje vond ik dat hij aan het begin over starwars begint.Daarna :O...............:Z ...................
Is er dan echt geen beter nieuws te vinden op het Web. O+

Breug

Avatar

leidenaar "Echt serieus hoeft het niet altijd van mij,ik vinden Jensen ook leuk om te zien,maar deze Daily Show niet.
Ook Letterman vind ik het goed doen maar die gaat ook nog gesprekken aan in plaats van grappen die niet grappig zijn,Letterman is wel scherp en heeft vaak goede grappen die goed getimed zijn."

Ik probeer deze show elke dag te kijken. Wat je zegt klopt niet echt. Als er iemand is die grappen kan combineren met serieuze zaken dan is het John Stewart. Hij gaat regelmatig hele discussies aan met politici en hij geeft altijd goed partij (vaak veegt hij de vloer met ze aan). Of die grappig is of niet, is persoonlijke smaak natuurlijk.

Sundance Kid

Avatar

leidenaar "Echt serieus hoeft het niet altijd van mij,ik vinden Jensen ook leuk om te zien,maar deze Daily Show niet.
Ook Letterman vind ik het goed doen maar die gaat ook nog gesprekken aan in plaats van grappen die niet grappig zijn,Letterman is wel scherp en heeft vaak goede grappen die goed getimed zijn."


...Serieus, als je liever naar Jensen kijkt dan naar the Daily Show, dan begrijp ik jou écht niet. Zoals hierboven al gezegd heeft Jon Stewart een manier gevonden van (scherpe) humor te combineren met nieuwswaarde die nog niet eerder vertoond is. Niet voor niets dat zoveel andere zenders het concept proberen te rippen (bijv. 'de nieuwste show' en p0wned heeft ook soortgelijke plannen).

On topic: Tsja. George Lucas. Wat zal ik ervan zeggen. Kan de UNESCO StarWars niet op de werelderfgoedlijst plaatsen ofzo en George Lucas gewoon verbieden er OOIT nog iets mee te mogen doen?

leidenaar

Avatar

Sundance Kid "...Serieus, als je liever naar Jensen kijkt dan naar the Daily Show, dan begrijp ik jou écht niet. Zoals hierboven al gezegd heeft Jon Stewart een manier gevonden van (scherpe) humor te combineren met nieuwswaarde die nog niet eerder vertoond is. Niet voor niets dat zoveel andere zenders het concept proberen te rippen (bijv. 'de nieuwste show' en p0wned heeft ook soortgelijke plannen).

On topic: Tsja. George Lucas. Wat zal ik ervan zeggen. Kan de UNESCO StarWars niet op de werelderfgoedlijst plaatsen ofzo en George Lucas gewoon verbieden er OOIT nog iets mee te mogen doen?"


Ik ga niet zeggen dat ik veel van hem gezien heb maar wat ik heb gezien is echt niet goed hoor.
Wil je zeggen dat het stukje hierboven goede humor is,en dat die ook nog eens goede vragen tussendoor stelt,dan verschillen onze meningen gewoon.(en dat mag)

transp

Avatar

The Daily Show is ongeëvenaard grappig en Jon Stewart is een held.

George Lucas is daarentegen iemand die graag heel veel geld verdient door zijn eigen matige ideeën plat te walsen.

Sundance Kid

Avatar

leidenaar "Ik ga niet zeggen dat ik veel van hem gezien heb maar wat ik heb gezien is echt niet goed hoor.
Wil je zeggen dat het stukje hierboven goede humor is,en dat die ook nog eens goede vragen tussendoor stelt,dan verschillen onze meningen gewoon.(en dat mag)"


Fair enough, dit was inderdaad verre van Stewart's beste interview... (hij is beduidend beter in politici aan de tand voelen). Voor een goed voorbeeld van zijn kwaliteiten raad ik de aflevering van afgelopen maandag aan: http://www.thedailyshow.com/full-episodes/mon-january-18-2010-david-walker. Vooral het eerste stuk over de zetel van Ted Kennedy, die eindigt in zijn rant richting de democraten is echt legen- wait for it- dary!

leidenaar

Avatar

Sundance Kid "Fair enough, dit was inderdaad verre van Stewart's beste interview... (hij is beduidend beter in politici aan de tand voelen). Voor een goed voorbeeld van zijn kwaliteiten raad ik de aflevering van afgelopen maandag aan: http://www.thedailyshow.com/full-episodes/mon-january-18-2010-david-walker. Vooral het eerste stuk over de zetel van Ted Kennedy, die eindigt in zijn rant richting de democraten is echt legen- wait for it- dary!"


Ok,dat is al beter ja,en die man zal er vast niet zitten omdat die niks kan,maar ik heb dan weer weinig interesse in de politiek in Amerika,op hier en daar een uitzondering na.

Thyplosion

Avatar

Je kan zeggen wat je wilt over George Lucas, maar hij maakt hier een punt. Ik ben dus van die tweede generatie, ik groeide op met TPM. Ik heb naderhand die andere films gezien, en ze staan nu allemaal mooi in mijn verzameling, en ik kijk ze een a twee keer per jaar. Natuurlijk heeft de prequel-trilogy zijn minpunten, maar de originele Star Wars films hebben die net zo goed.

Hij heeft iets neergezet, wat miljoenen mensen over de hele wereld met het grootste plezier kijken (sommigen schieten ook door natuurlijk). Ik vind het dan ook zuur dat deze man als een of andere weirdo in Hollywood, en eigenlijk de hele wereld wordt beschouwd. Hij heeft film een ander gezicht gegeven, en ik vind dat veel mensen, en ook veel belangrijke figuren in de filmindustrie zelf, zijn invloed op film ontkennen of niet op waarde weten te schatten.

NieuwsFilm

meest populair