Avatar 2 al in preproductie?

Nu Avatar officieel de meest winstgevende filmproductie aller tijden is, lijkt het een uitgemaakte zaak dat er een trilogie komt.

Terwijl Avatar wereldwijd de box office verplettert, overal prijzen verzamelt en zich opmaakt voor een mogelijke Oscar-stunt, gaat het gerucht dat de sequel op dit kassucces binnenkort al in preproductie zou gaan. /Film zou uit betrouwbare bron vernomen hebben dat er nu al technische crewleden worden ingehuurd voor Avatar 2. Enkelen onder hen zouden naar verluidt een contract getekend hebben van drie tot vijf jaar, voor het geval de opnames langer zouden duren dan verwacht.

Hoewel het gerucht nog niet bevestigd is door een tweede bron, komt het 'nieuws' niet echt als een verrassing. De stelling van regisseur James Cameron was altijd: als Avatar het goed doet aan de kassa, dan zouden er wel eens twee sequels kunnen volgen. Nu de film ook officieel de meest winstgevende filmproductie aller tijden is, lijkt het een uitgemaakte zaak dat er een trilogie komt. De vraag is dan ook eerder of Avatar 2 al dan niet Camerons eerstvolgende film wordt.



NieuwsFilm

meest populair