Algemeen

Nieuwe Spider-Man gecast?

Geruchten, geruchten en nog eens geruchten...

door Jan-Peter Rook op 01.02.2010 om 08:49 in Algemeen
Het volgende gerucht komt uit een Engels roddelblad, dus het is naar alle waarschijnlijkheid een verzinsel. Toch legt /Film even aan ons uit waarom het best wel eens zou kunnen kloppen.

Volgens het tijdschrift OK is Zac Efron door Tobey Maguire persoonlijk uitgekozen voor de rol van Peter Parker in de nieuwe Spider-Man reboot. Het was al bekend dat Sam Raimi Nimród Antal op het oog had als zijn opvolger in de regiestoel. Zijn wens kwam echter niet uit en de klus ging naar Marc Webb. Misschien hadden Raimi en Maguire beiden een favoriete opvolger in gedachten voor de reboot, namelijk Antal en Efron.

Efron doet momenteel erg zijn best om wat goede projecten aan de haak te slaan. Zo is hij momenteel in de weer met Brian Michael Bendis, de schrijver van Ultimate Spider-Man, de comics die als inspiratiebron dienen voor de reboot films. Het zou kunnen dat Bendis Efron heeft aangedragen voor de rol bij Sony.

Dit alles is natuurlijk speculatie van de eerste orde en we kunnen er waarschijnlijk van uit gaan dat het allemaal onzin is. Toch draagt /Film wat interessante punten aan, die het gerucht net iets smakelijker maken.

Eerder werd ook al Jim Sturgess genoemd voor de rol.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Havoc

Avatar

Awh nee...

TurboTurbo

Avatar

Ja hoor.. Spiderman wordt een film waar hordes jonge meiden heen gaan! Dus denk vooral aan een zoetsappige film etc. Mocht Efron gekozen worden..
Helaas voor de fans.. Heb er zelf persoonlijk niet heel veel aan gevonden, maar dit is toch wel zeer jammer om te horen!

Spijker2

Avatar

Ik kan er het volgende op zeggen: ik heb de musicals niet gezien, dus qua uitstraling/acteertalent en dergelijke kan ik weinig zeggen. Tobey Maguire is een prima acteur en deed het goed in deel 1 t/m 3 maar je kunt niet ontkennen dat Efron een "geschiktere" kop heeft. Ik ben dan ook benieuwd waarom dit zo erg zou zijn (howel ik het erg jammer vind dat de serie "gerebooted" wordt en niet gewoon Maguire terugkomt voor een deel 4. Tsja en verder gezien de opmerking zal het bericht wel zijn over genomen uit The Sun of een dergelijk blad dus het zal inderdaad wel met een flinke zak strooizout moeten worden genomen...

Lord Voldemort

Avatar

Nee! Geen Fag Efron!
Als Spider-Man de nieuwe Twilight wordt, wordt een groot gedeelte van mijn jeugd (en van nu) verkracht.

benjamin

Avatar

Iedereen gaat er direct al van uit dat Spider-man de reboot een nieuwe Twilight wordt, maar ik ben er niet zeker van. Het gaat misschien niet alleen om budget, maar ook om een verhaal en daar is niks mis mee. Efron zie ik zelf ook liever niet, maar omdat ik al zijn rollen tot nu toe bewust genegeerd heb, kan ik ook niets zeggen over eventueel acteertalent.

ThomasG

Avatar

Spider-man the musical...top

wallace

Avatar

Ik weet niet wat ik met die Zac Afron heb, maar ik vind hen echt verschrikkelijk.

Aston

Avatar

wallace "Ik weet niet wat ik met die Zac Afron heb, maar ik vind hen echt verschrikkelijk."

Ik vind hem ook echt griezelig vervelend. Veel te glad. Getver, als hij Spiderman wordt dan zou dat de ramp veel erger maken dan het al was.
Ik heb echt geen trek in dit project. Als dit nog gaat komen dan heet dat een wonder...

NieuwsFilm

meest populair