Nieuwe Spider-Man gecast?

Geruchten, geruchten en nog eens geruchten...

Het volgende gerucht komt uit een Engels roddelblad, dus het is naar alle waarschijnlijkheid een verzinsel. Toch legt /Film even aan ons uit waarom het best wel eens zou kunnen kloppen.

Volgens het tijdschrift OK is Zac Efron door Tobey Maguire persoonlijk uitgekozen voor de rol van Peter Parker in de nieuwe Spider-Man reboot. Het was al bekend dat Sam Raimi Nimród Antal op het oog had als zijn opvolger in de regiestoel. Zijn wens kwam echter niet uit en de klus ging naar Marc Webb. Misschien hadden Raimi en Maguire beiden een favoriete opvolger in gedachten voor de reboot, namelijk Antal en Efron.

Efron doet momenteel erg zijn best om wat goede projecten aan de haak te slaan. Zo is hij momenteel in de weer met Brian Michael Bendis, de schrijver van Ultimate Spider-Man, de comics die als inspiratiebron dienen voor de reboot films. Het zou kunnen dat Bendis Efron heeft aangedragen voor de rol bij Sony.

Dit alles is natuurlijk speculatie van de eerste orde en we kunnen er waarschijnlijk van uit gaan dat het allemaal onzin is. Toch draagt /Film wat interessante punten aan, die het gerucht net iets smakelijker maken.

Eerder werd ook al Jim Sturgess genoemd voor de rol.



NieuwsFilm

meest populair