Daryl Hannah in Kill Bill 3

Als een blinde samoerai!?

Toen we Elle Driver (Daryl Hannah) voor het laatst zagen in Kill Bill 2, draaide ze in de caravan van Buck door omdat zojuist haar ene oog eruit was getrokken door Beatrix Kiddo (a.k.a. The Bride (Uma Thurman)). Over de vraag of ze sterft wordt nooit uitsluitsel gegeven, maar nu heeft Daryl Hannah, die dus de rol van Driver vertolkte, een interessant nieuwtje gegeven.

Ze hintte tijdens een interview met Film24 ernaar dat het niet het einde van haar personage was. "He always meant it as a trilogy," zegt ze over Tarantino’s plannen met de films.

En wat denkt zij dat zal gebeuren met haar personage? "Think about it. There's always been a tradition of blind Samurais and you never actually saw her expire in the other film." Dus we krijgen een blinde samurai in Kill Bill 3? Zou ze weer vechten met Beatrix Kiddo, of zou ze de strijd aanbinden met de dochter van Kiddo? En hoe zit het met de dochter van Vernita Green? In het eerste deel zei Kiddo nog dat als ze oud genoeg was, ze mocht proberen wraak te nemen…

De enige dingen die we met zekerheid kunnen zeggen zijn dat Bill zeker niet terug zal keren (sowieso omdat David Carradine niet al te lang geleden kwam te overlijden en zijn personage ook dood ging in het tweede deel) en dat de film rond 2014 uit moet komen.



NieuwsFilm

meest populair