Bioscoop releases week 6

Het overzicht met alle films die vanaf deze week in première gaan.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Wolfman (2010)


Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen (Emily Blunt) gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader (Anthony Hopkins). Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit.
Bekijk de afbeelding

The Hurt Locker (2008)


The Hurt Locker geeft een beeld van de gevaarlijke werkzaamheden van een Amerikaanse bombsquad in Irak, waar tot op de dag van vandaag zowat dagelijks doden vallen bij allerlei grote en kleine (bom)aanslagen.
Bekijk de afbeelding

An Education (2009)


Londen in de jaren '60. Jenny (Carey Mulligan) is een 17-jarig meisje. Wanneer de charmante dertiger David (Peter Sarsgaard) in haar buurt komt wonen, krijgt ze al snel een relatie met hem. Dit zet een serie gebeurtenissen in gang die van invloed zijn op Jenny haar verdere leven. Moet ze met David mee, of is het toch verstandiger dat ze aan haar toekomst denkt en haar geplande studie gaat volgen?
Bekijk de afbeelding

Percy Jackson and the Lightning Thief (2010)


The Lightning Thief is gebaseerd op de boeken van Rick Riordan. Het verhaal gaat over Percy Jackson, gespeeld door Logan Lerman, die erachter komt dat hij de zoon is van Poseidon, God van de Zee. Na onderzoek komt hij erachter dat de gehele Griekse mythologie nog bestaat. Hij komt terecht in een gevecht om de gestolen bliksemschicht van de god Zeus.
Bekijk de afbeelding

Valentine's Day (2010)


De film vertelt het verhaal van verschillende stelletjes en vrijgezellen in Los Angeles, die het met elkaar uitmaken en weer goedmaken, enkel door de stress en verwachtingen rondom Valentijnsdag.
Bekijk de afbeelding

My Name Is Khan (2010)


Rizwan Khan is een moslim uit Mumbai. Hij lijdt aan het Asperger syndroom (een pervasieve ontwikkelingsstoornis). Hij trouwt met de Hindoestaanse alleenstaande moeder Mandira, in San Francisco. Na de aanslag van 9/11 werd Rizwan opgepakt door de autoriteiten wegens verdacht gedrag. Dit kwam echter door zijn stoornis. Tijdens zijn arrestatie ontmoette hij de therapeute Radha, die hem hielp om te gaan met de situatie waarin hij verkeerde. Nu begint Rizwan een reis naar de Verenigde Staten, om President Obama te ontmoeten. Hij hoopt op deze manier zijn naam te kunnen zuiveren.
Bekijk de afbeelding

My Queen Karo (2009)


Karo groeit op in een hippie commune in een Amsterdams kraakpand begin jaren zeventig. Haar eerder burgerlijke moeder Dalia heeft het zeer moeilijk wanneer haar idealistische vader Raven als voorstander van de vrije liefde een relatie begint met een andere vrouw. Ook wordt het kraakpand gewelddadig terug gevorderd door de eigenaar wat zal leiden tot harde krakersrellen.




NieuwsFilm

meest populair