DVD releases week 8

Welke films zijn er vanaf deze week allemaal nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week nieuw te huur op DVD.

Bekijk de afbeelding

God on Trial (2008)


Geheel in lijn met de joodse traditie waarin de mens met God discussieert, besluiten gevangenen in Auschwitz God ter verantwoording te roepen. Waarom staat hji dit lijden toe?
Bekijk de afbeelding

The Rebound (2009)


Sandy is een alleenstaande moeder die in New York woont. Ze laat haar oog vallen op haar buurman Aram van vijfentwintig en dat heeft zowel romantische als komische gevolgen...
Bekijk de afbeelding

London River (2009)


Op 7 juli 2005 ontploften er in totaal 4 bommen in Londen. Deze film gaat over twee mensen die rechtstreeks slachtoffer werden van de aanslagen, hoewel ze niet eens in Londen zelf aanwezig waren. Beiden leiden een perfect normaal leven, tot op de dag dat ze vernemen dat hun kinderen vermist zijn sinds de aanslagen van 7/7.
Bekijk de afbeelding

Terug naar de kust (2009)


De alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Terwijl het winterse verblijf in de villa aan zee Maria confronteert met traumatische jeugdherinneringen en haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij.
Bekijk de afbeelding

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

Regie: P.J. Pesce

Walter Weed is een bescheiden bureaumannetje bij de FBI wanneer het 'Bureau' een plot onthult om hem te vermoorden. Een team van ontaarde, psychotische moordenaars, gezonden door de mysterieuze Hal Leuco, kunnen een reusachtige premie in ontvangst nemen, dit door hun prooi te doden op de meest unieke methode. Het lijkt er op dat de eer zal gaan naar een met powertools zwaaiende psychopaat en tegelijkertijd een dodelijke meester in vermommingen.
Bekijk de afbeelding

The Keeper (2009)


Een politieagent uit Los Angeles (Steven Seagal) is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen, en te redden.
Bekijk de afbeelding

Crips, Strapped 'n Strong (2009)

Cast:

De Haagse gang Crips (Community Revolution In Progress) houdt zich voornamelijk bezig met gewapende overvallen en drugshandel tegen een achtergrond van rapmuziek; 'Rhyme and crime'. De Main Triad Crips hebben elkaar eeuwige trouw beloofd en de leden benadrukken die loyaliteit met tatoeages als 'Crips4Life'. Ze bakenen hun territorium af met graffiti en steken zich van top tot teen in het blauw, de kleur van de Crips-gangs uit Los Angeles. Crips laat zien dat er geen verheerlijking is van de bullshit waar de gang zich mee bezig houdt. 'Slippen' en 'snitchen' worden afgestraft en uit de 'gang' stappen is al helemaal geen optie. Toch staan er altijd jonge 'homies' klaar om het 'gangbangen' voort te zetten. Het is het verhaal van Keylow, die de gang bij elkaar houdt, van Main C. die vanwege zijn kinderen uit de set wil stappen en van Santos, die terugkeert naar Suriname om weer 'iemand' te zijn.
Bekijk de afbeelding

Seventh Moon (2008)


Seventh Moon gaat over een pasgetrouwd koppel, Melissa (Amy Smart) en Yul (Tim Chiou), die op huwelijksreis gaan. Yul is een Amerikaan van Chinese komaf. Om de huwelijksreis spannender te maken overtuigt hij Melissa om naar China te gaan om daar het spookfestival 'Seventh Moon' te vieren. Na het festival mondt de reis echter uit in een occulte nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Were the World Mine (2008)


Als Timothy niet op de vlucht is voor zijn homovijandige klasgenoten, trekt hij zich terug in zijn eigen droomwereld. En die droomwereld komt tot leven als hij door lerares Ms. Tibbit gevraagd wordt om de hoofdrol te spelen in een uitvoering van Shakespeare's A Midsummer Night's Dream. Gewapend met een magische bloem maakt hij bijna het hele stadje homo, met onverwachte consequenties voor zijn moeder, zijn beste vrienden en de knappe aanvoerder van het rugbyelftal...



NieuwsFilm

meest populair