Trailer Nightmare on Elm Street (aanrader)

Val nou niet in slaap!

New Line / Warner Bros. heeft een nieuwe trailer uitgegeven van A Nightmare on Elm Street. De film, die op 30 april uitkomt, heeft een cast die onder andere bestaat uit Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Katie Cassidy en Connie Britton.

De film is een remake van het origineel uit 1984, al willen de makers het liever geen remake noemen. Dat omdat er een bepaald stigma op die benaming zit, die erop wijst dat het gewoon dezelfde film is als het origineel, met een nieuw jasje. Deze versie moet hetzelfde concept dragen, maar een eigen continuïteit hebben.

Het concept is dus hetzelfde gebleven. De conciërge van een school, Freddy Krueger (gespeeld door Jackie Earle Haley) wordt door een groep - gestoorde - boze ouders levend verbrand, omdat hij kinderen seksueel misbruikt zou hebben. Later keert hij terug als de moordenaar met het verbrande gezicht, die we allemaal wel kennen. Freddy wil wraak nemen op de kinderen, die nu tieners zijn. Hij hangt rond in hun onderbewustzijn, waarna hij ze met vlijmscherpe messen vermoord. Was Freddy wel schuldig, of werd hij vals beschuldigd?

Enfin, hieronder de nieuwe trailer en daaronder een poster van de film.




NieuwsFilm

meest populair