$10.000 voor het uitkijken van Phoonk 2

De horrorfilm zou volgens de regisseur té eng zijn om te bekijken! (jaja..)

De Indische regisseur Ram Gopal Varma looft 10.000 dollar uit voor degene die helemaal alleen in een bioscoopzaal zijn horrorfilm Phoonk 2 durft uit te kijken. De film gaat over de geest van een dode vrouw die terug tot leven komt en de mensen terroriseert die haar in het leven hebben getergd.

Ram Gopal Varma beweert dat de film te eng is om te bekijken. De regisseur heeft een website gemaakt waar liefhebbers zich kunnen aanmelden. Tijdens de film zal de deelnemer gevolgd worden met camera’s om zeker te zijn dat hij de film effectief bekijkt. De proefpersoon wordt bovendien van een hartmonitor voorzien, en voor de zekerheid wordt ook een dokter en een ziekenwagen voorzien.

De stunt doet denken aan de gimmicks van de Amerikaanse cultregisseur William Castle, die bvb. voor de vertoning van Macabre verzekeringspolissen afsloot met de toeschouwers voor het geval ze zouden sterven tijdens het bekijken van de film. Tijdens de vertoningen waren ook verpleegsters aanwezig en stonden buiten lijkwagens geparkeerd.

Hieronder de trailer en de poster van Phoonk 2.




NieuwsFilm

meest populair