Win kaarten voor de 3D première van Alice in Wonderland

En niet in zomaar een zaaltje, nee, in de grootste 3D bioscoop van de Benelux!

De grootste bioscoopketens van Nederland boycotten de release van Alice in Wonderland, maar de film druppelt door een klein gaatje toch nog binnen bij een aantal bioscopen die nog wel weten wat het publiek wil. Zo ook bij de CineMec in Ede waar op 5 maart de landelijke 3D première is. In samenwerking met de CineMec geven wij twee kaarten weg zodat jij, samen met een vriend, vriendin, kat of konijn als eerste van Nederland de nieuwste Tim Burton kan gaan zien.

Als je wint ga je kijken naar dezelfde voorstelling waar de gehele Nederlandse pers de film ook voor de eerste keer ziet. Je neemt dan plaats in de absoluut grootste digitale 3D-zaal van de Benelux. Een scherm van meer dan 160 vierkante meter, 22.000 Watt geluid, en ruim duizend stoelen zorgen voor de ultieme filmbeleving.

Het enig wat je hoeft te doen om kans te maken op die kaarten is reageren op dit bericht en ons te laten weten waarom jij die kaarten wilt hebben. De strenge jury (ahum) gaat daarna bekijken welke reactie de gouden medaille verdient. De winnaar krijgt dan op woensdag 3 maart een email op het adres waarmee je geregistreerd bent op deze site.

De première begint vrijdag 5 maart om 16:00 bij de CineMec in Ede, dus als je dan niets te doen hebt en in de buurt bent dan weet je wat je moet doen. Mocht je nou niet winnen dan zijn er nog genoeg andere kansen om Alice in Wonderland te bekijken, de komende weken draait de film gewoon bij de CineMec. Klik hier voor alle tijden en overige info.



NieuwsFilm

meest populair