Spoof Wars 2010! De eerste filmpjes!

Kijk snel wat deze dappere mannen en vrouwen ervan hebben gemaakt!

De Spoof Wars competitie 2010 is in volle gang. De afgelopen weken hebben we via verschillende aankondigingen op FilmTotaal de bezoekers oproepen tot het maken van een eigen Spoof. Een video van maximaal 3 minuten waarin je op komische wijze een bekende film op de hak neemt . We hebben al aardig wat filmpjes binnen, die je vanaf vandaag allemaal via de speciale Spoof Wars pagina kan bekijken.

Maar we hebben ook al de eerste mailtjes ontvangen van mensen die nog graag willen meedoen, maar hun filmpje nog niet af hebben. Daarom hebben we besloten de periode van inschrijving te verlengen met 2 weken. Daarna is het echt klaar! Dus mocht je na het zien van alle video's denken 'dat kan beter', maak dan nog snel wat leuks en stuur het hier naar ons op.

Stemmen op deze video's kan dus vanaf woensdag 17 maart en de winnaar van Spoof Wars 2010 maken we bekend op donderdag 25 maart.

Nog even dit. Bedenk dat dit geen professionele video's zijn. De Spoofs zijn gemaakt door mensen zoals jij en ik, van verschillende leeftijd, met (ongetwijfeld) veel plezier. Wij zullen daarom eventuele reacties die kwetsend bedoeld zijn richting de makers verwijderen van de site.



NieuwsFilm

meest populair