Warner Bros maakt werk van Space Invaders film

Ridley Scotts Monopoly gepland voor 2012 of 2013.

Warner Bros is met producers Mark Gordon, Jason Blum en Guymon Casady in gesprek om een film te maken van de klassieke Taito videogame adaptation Space Invaders. Warner kocht Midway Games afgelopen zomer, maar deze Amerikaanse uitgever was niet in het bezit van de filmrechten van het spel.

Verder vertelde Hasbro CEO Brian Goldner onlangs aan MTV dat het de bedoeling is, dat Ridley Scotts verfilming van het wereldberoemde bordspel Monopoly in 2012 of 2013 in de bioscoop zal verschijnen. Goldner noemt het script van Pamela Pettler (9) geweldig, maar geeft ook aan dat er nog wel aan gewerkt moet worden.

Frank Beddor, de man achter het concept van de film, gaf in november al een korte beschrijving van wat we kunnen verwachten:

[H]e’s in this very vibrant place, Monopoly City, and he’s just come out of a Chance Shop. As it goes on, he takes on the evil Parker Brothers in the game of Monolopy. He has to defeat them. It tries to incorporate all the iconic imageries - a sports car pulls up, there’s someone on a horse, someone pushing a wheelbarrow - and rich Uncle Pennybags, you’re going to see him as the maître d’ at the restaurant and he’s the buggy driver and the local eccentric and the doorman at the opera. There’s all these sight gags.

De persoon waar het over gaat is een “comedic, lovable loser”, die niet al te best is in zijn baan in onroerend goed. Hij is daarentegen wel behoorlijk goed in het spel Monopoly. Zijn ambitie is om het wereldrecord 'monopoly spelen' te breken, wat neerkomt op 70 dagen achter elkaar. Dit leidt er toe dat hij terecht komt in de beschreven Monopoly-gebaseerde wereld.



NieuwsFilm

meest populair