Keanu Reeves terug voor Bill & Ted sequel?

EXCELLENT!

MTV sprak gisteravond tijdens de Oscars met Keanu Reeves (hij introduceerde The Hurt Locker omdat hij in 1991 de hoofdrol speelde in Kathryn Bigelows Point Break) en zei voor de grap tegen hem dat er een derde Bill & Ted film gemaakt moet worden. Reeves reageerde bloedserieus: "we're trying, we're trying." Vervolgens bevestigde hij dat hij geen grapje maakte en dat een sequel zeker tot de mogelijkheden behoort.

Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) kreeg in 1991 een vervolg in de vorm van Bill & Ted's Bogus Journey. Reeves speelde Ted en Bill werd vertolkt door Alex Winter. De twee scholieren zijn geïnteresseerd in slechts één ding: rockmuziek. Verder weten ze erg weinig en dus staan ze op het punt om te zakken voor hun eindexamen. Om toch te slagen moeten ze een tien halen voor hun geschiedenisproject. Hiervoor maken ze gebruik van een tijdmachine.

In de sequel worden Bill en Ted vermoord door hun robot evenbeelden. Om hun meisjes te redden en een muziekwedstrijd te winnen met hun band, moeten ze ontsnappen uit de hel, de dood uitdagen, God ontmoeten en hun boze evenbeelden verslaan.

Het klinkt op zich aannemelijk dat een remake of een sequel van de populaire films wordt overwogen, aangezien alles wat heilig is tegenwoordig zo'n beetje wordt gerecycled of opnieuw opgepakt.

Hieronder de trailer van Excellent Adventure:



NieuwsFilm

meest populair