Algemeen

The Hurt Locker in meer bioscopen

Het winnen van Oscars opent ook deuren in Nederland.

door Bram de Groot op 10.03.2010 om 13:15 in Algemeen
Het oorlogsdrama The Hurt Locker, winnaar van zes Oscars, is vanaf morgen in waarschijnlijk elf Nederlandse bioscopen te zien. De film draait sinds 11 februari in slechts vier theaters in de steden Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Maastricht. De filmdistributeur Independent Films lijkt klaarblijkelijk alsnog brood te zien in de "Beste Film" van 2009.

Vanaf donderdag is de film van Kathryn Bigelow ook te zien in Den Haag, Zwolle, Wageningen, Schagen, Heerlen, Leeuwarden en Hengelo. De steden Weert en Den Bosch komen daar mogelijk ook bij. Meer info? Zoek verder via onze biosocoopagenda.

Mocht je niet in de buurt wonen van een van bovengenoemde plaatsen of je wil de film kijken in je eigen bioscoopje, dan kan je hem ook oppikken bij de plaatselijke dvdshop. De film is namelijk al sinds eind februari op DVD en Blu-Ray beschikbaar. Lees hier de FilmTotaal Blu-Ray Review van The Hurt Locker.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ik kan alvast iedereen aanraden om dat ticketje te kopen. Je zal niet teleurgesteld zijn.

Darthmar

Avatar

De DVD ligt al in stapels in de winkels!?

SJRSVLDT

Avatar

Darthmar "De DVD ligt al in stapels in de winkels!?"

Idd.. en juist na de oscars hebben al een hoop mensen deze film gehuurd/gekocht.. Bij mij (in het kleine dorpje Castricum:P) Staat de videoland naast onze 2-zalige bioscoop.. en de bios gaat hem vanaf volgende week draaien.. Ze hebben maar 2 zalen en dan doen ze dit. Ik hoop dat ze het rond krijgen;)

marcjeb

Avatar

Bluray versie heb ik ... is mooier als de bios :P

themomentyou

Avatar

Dat deze film vanaf donderdag pas in Wageningen te zien is, klopt niet...
Want ik heb em toch echt 21 februari daar al gezien Smiley face
Misschien bedoelen jullie Cinemec Ede???

tyraxmore

Avatar

Als zo vaak gaan de euro/dollar tekens weer tellen.
Toen de film uit gebracht werd, draaide hij nergens (op een paar zalen in de randstad na) Toen wilde ik als filmliefhebber hem zien.
Hem nu al lang de blu-ray en dan maar zeuren over downloaden.
Dit gebeurt veel te vaak, zie hier nog de blu-ray liggen van Moon en....

transp

Avatar

Bericht klopt niet helemaal, de film was vanaf de release ook in Breda te zien. Smiley face Met een Belgische filmrol, misschien zelfs buiten Independent om - want die hadden hem blijkbaar niet op hun lijstje staan.

NieuwsFilm

meest populair