TV-tips komende week

Welke films wil je niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Descent (2005)

Zaterdag 13 maart om 22:15 op Veronica

Na een tragisch ongeluk komen zes vriendinnen weer bij elkaar voor een nieuw avontuur. Ze dalen af in een van de meest onherbergzame grotten. Hun uitdaging loopt uit op een drama als ze vast komen te zitten en achtervolgd worden door de oorspronkelijke bewoners van de grot. Terwijl hun vriendschap onderling op scherp staat, vechten ze voor hun leven, en de angst, voor elkaar en voor de bloeddorstige wezens....
Bekijk de afbeelding

Finding Neverland (2004)

Zondag 14 maart om 18:30 op NET5

Londen, 1904. Toneelschrijver James M. Barrie (Johnny Depp) voelt zich geklemd in de regels van zijn bestaan. Hij vindt toevlucht in zijn kleurrijke fantasie waarin alles mogelijk is. Wanneer hij weduwe Sylvia (Kate Winslett) en haar vier kinderen ontmoet, vindt Barrie de inspiratie voor zijn bekendste werk: Peter Pan. Hij deelt met de familie de magie van het geloven in je eigen fantasie zodat een wereld ontstaat waarin alles mogelijk is.
Bekijk de afbeelding

Bruce Almighty (2003)

Maandag 15 maart om 20:30 op SBS6

TV-verslaggever Bruce Nolan is het helemaal zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin, en na een helse dag op zijn werk wordt hij vreselijk kwaad op God. Wanneer God dat hoort geeft hij Bruce zijn een dag lang al zijn krachten, zodat Bruce zelf kan ervaren hoe moeilijk zijn taak is.
Bekijk de afbeelding

Seabiscuit (2003)

Dinsdag 16 maart om 20:30 op RTL8
Regie: Gary Ross

Voormalig fietsenmaker Charles Howard (Bridges) is schatrijk geworden door de auto te introduceren in het westen van de Verenigde Staten en koopt een paard. Het was een gouden zet: Seabiscuit bleek een legendarisch racepaard te zijn, dat in de jaren '30 hoge ogen gooide met zijn jockey (Maguire) en trainer (Cooper).
Bekijk de afbeelding

Dog Soldiers (2002)

Woensdag 17 maart om 23:05 op RTL7

Een team Britse soldaten, op training in de Schotse wildernis, vindt een gewonde Special Forces kapitein en de overblijfselen van zijn team. Ze komen er achter dat er weerwolven actief zijn in het gebied. Ze moeten zich voorbereiden op flink wat actie aangezien het de komende nacht volle maan is...
Bekijk de afbeelding

Beverly Hills Cop (1984)

Donderdag 18 maart om 22:20 op Veronica

De goedgebekte en eigenzinnige Detroit-agent Axel Foley komt altijd in conflict met zijn superieur, omdat hij de zaken op zijn eigen manier regelt en niet volgens het boekje. Wanneer zijn beste vriend wordt vermoord, vertrekt Axel in zijn oude rammelbak naar Beverly Hills om de moordenaars op te sporen.
Bekijk de afbeelding

The Game (1997)

Vrijdag 19 maart om 23:40 op Eén

Nicholas Van Orton is een geslepen en succesvol zakenman die altijd alle touwtjes in handen heeft. Daar komt een einde aan als hij een wel zeer bijzonder verjaarskado krijgt: The game. Onbekende krachten terroriseren hem en richten alles ten gronde wat hij ooit heeft opgebouwd. Of hij wil of niet, hij moet het spel zien te winnen, wil hij niet alles kwijtraken.



NieuwsFilm

meest populair