Robert Downey Jr. in Gravity

Die Angelina Jolie aan zich voorbij liet gaan...

Even leek het erop dat het allemaal niet goed ging komen met Gravity, de nieuwste film van Alfonso Cuaron. Volgens Entertainment Weekly was het namelijk oorspronkelijk de bedoeling dat Angelina Jolie een rol zou spelen in de science-fiction film, maar ze liet die film toch maar aan zich voorbij gaan. Het zou zelfs niet helemaal duidelijk zijn of Gravity gemaakt zou worden.

Vandaag echter goed nieuws rond de film. Robert Downey Jr., de acteur die we allemaal wel kennen als Iron Man of Sherlock Holmes, zal namelijk een rol gaan spelen in de film. Hij moet de leider van een team spelen, dat op een verafgelegen ruimtestation gestationeerd is. Terwijl Downey Jr. en een vrouwelijke collega zich buiten het station bevinden, komt de rest van het team om door een ontplofte satelliet. Met z’n tweeën moeten ze proberen terug te komen op de Aarde. Die vrouwelijke collega zou eigenlijk door Angelina Jolie gespeeld moeten worden. De film zou zich ook grotendeels rond haar en haar pogingen terug op de Aarde te komen afspelen.

De opnames van de film zouden deze zomer in London moeten beginnen. Dit komt overigens goed uit voor Downey Jr., want in de herfst beginnen de opnames van Sherlock Holmes 2, ook in London.



NieuwsFilm

meest populair