Algemeen

Comic-achtige The Losers poster

Schieten, knallen en veel bekende gezichten.

door Bram de Groot op 23.03.2010 om 10:29 in Algemeen
Hieronder zie je een nieuwe poster van de comicverfilming The Losers van regisseur Sylvain White. Tijdens een geheime missie in Afghanistan wordt het team The Losers geconfronteerd met een moordplan van hun eigen regering. De groep onhoudbare actiehelden zijn van plan om orde op zaken te stellen.
Het team van The Losers bestaat verder uit Aisha (Zoe Saldana), Clay (Jeffrey Dean Morgan), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) en Jensen (Chris Evans). De bad-guy is Max (Jason Patric).

Vanaf 23 april in de States.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zeurdoos

Avatar

Bekende gezichten?? Ik ken geen enkel gezicht ben ik bang. Waar zou ik ze van moeten kennen?

Dirtman

Avatar

Oh maannn, grapje zeker? Als jij daar echt niemand van kent...wat doe je dan eigenlijk op een website als filmtotaal?

rjnacken

Avatar

Dirtman "Oh maannn, grapje zeker? Als jij daar echt niemand van kent...wat doe je dan eigenlijk op een website als filmtotaal?"


Hmm... ik moet zeggen: ik ken er ook eigenlijk niemand van.. Alleen die Chris Evans ken ik als die jhonny torch uit fantastic 4... niet bepaald een groot talent als je het mij vraagt.

Wat een belachelijke poster trouwens.. ik snap dat ze de comic-stijl hanteren en daarmee even makkelijk omgaan met natuurwetten en andere logica, maar serieus: hoe kunnen dat knappe meisje en die gladde gast zo ontspannen kijken, terwijl ze zo'n gigantisch vuurwapen afvuren??! Hahaha!

Spijker2

Avatar

Heeft nu iemand die wanhopige meid met aids nu al eens gescoord anders offer ik me wel op... Zijn we daarvan af in ieder geval!

Dukat

Avatar

Spijker2 "Heeft nu iemand die wanhopige meid met aids nu al eens gescoord anders offer ik me wel op... Zijn we daarvan af in ieder geval!"


Idd, ze komt erg irritant over, maar wsch denkt ze dat ze lekker horny kijkt ofzo.

benjamin

Avatar

Ik heb zo'n voorgevoel dat deze The Losers veel beter gaat worden dan The A-Team.

Zeurdoos

Avatar

Dirtman "Oh maannn, grapje zeker? Als jij daar echt niemand van kent...wat doe je dan eigenlijk op een website als filmtotaal?"


Filmtotaal was het toch? Niet Seriestotaal? ;) Ik kijk nagenoeg geen series, films daarentegen.... En daar was ik de acteurs/actrices van The Losers nog nooit eerder tegengekomen

NieuwsFilm

meest populair