DVD releases week 12

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Leningrad (2007)


De Britse Kate Davis is verslaggeefster in het Russische Leningrad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een Duits bombardement wordt zij vermist, maar haar vriend Philip Parker - Amerikaans journalist en winnaar van de Pulitzerprijs - legt zich hier niet bij neer. Als hij aanwijzingen krijgt dat Kate nog in leven is, gaat hij naar haar op zoek in de belegerde stad.
Bekijk de afbeelding

The Other Man (2008)


Als Peter (Liam Neeson) begint te vermoeden dat hij niet de enige man in het leven van zijn vrouw (Laura Linney) is, besluit hij actie te ondernemen. Vastbesloten gaat hij op zoek naar zijn concurrent.
Bekijk de afbeelding

The Twilight Saga: New Moon (2009)


Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraagbaar is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vind troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...
Bekijk de afbeelding

De helaasheid der dingen (2009)


De jonge Gunther Strobbe groeit op in een marginale familie die leeft volgens het motto 'God schiep de dag en wij nietsnutten slepen er ons doorheen'. Aan die routine van alcohol, rokkenjagen en nietsdoen komt plots een eind als Gunther door een sociaal werkster van zijn familie wordt gescheiden en in een pleeggezin wordt geplaatst. Vijftien jaar later dreigt Gunther vader te worden van een ongewenst kind. Gaat hij hetzelfde lot als zijn vader tegemoet? Of kan hij wel ontsnappen aan de helaasheid der dingen?
Bekijk de afbeelding

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)


Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet wist is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.
Bekijk de afbeelding

Hachi (2009)


HACHI is gebaseerd op een waar gebeurd Japans verhaal en draait om de ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit van een hond aan zijn baas. Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron ? Professor Parker kan het niet over zijn hart krijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond - de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.
Bekijk de afbeelding

Le premier cercle (2009)


Luxe Auto's, de Rivièra, zon, voor Milo Malakian is het allemaal decoratie. Voor hem telt alleen zijn familie en zijn clan. Zijn 'directe kring'. Een veilige omgeving, waarin iedereen de regels kent en men gestructureerd kan werken, zonder verrassingen. Milo bereidt één laatste operatie voor, een grote, en daarna is het afgelopen. Dan zal hij de clan overdragen aan zijn zoon Anton. Maar Anton wil dit gewelddadige leven verlaten en zich vestigen met zijn geheime geliefde Elodie, een verpleegster. Een onvermijdelijk conflict tussen vader en zoon is het gevolg.
Bekijk de afbeelding

Dog Gone (2008)


Een beruchte diamantendief en zijn twee domme medeplichtigen stoppen langs de hoofdweg, waar de 12-jarige Owen ziet hoe zij hun hond mishandelen. De jongen komt tussenbeide en wil de hond te drinken geven, maar hij kan ontsnappen in de bossen. Hij helpt de boze misdadigers op hun zoektocht naar het dier in het woud, maar hij laat de mannen daar achter. Owen vindt de hond en zij verschuilen zich in zijn geheime fort, dat vernuftig versterkt is met booby traps en defentiemechanismen om indringers af te weren. Zijn fort is gebouwd op de top van een bergkam waar de zogenaamde 'Madman of the Mountain' zou leven. Wanhopig trachten de gangsters de hond terug te vinden, want via hem kunnen ze voor vijf miljoen aan diamanten terugkrijgen. Kan een kind van 12 jaar in een armtierig fort zichzelf en de hond beschermen tegen drie woeste misdadigers?



NieuwsFilm

meest populair