Nieuwe Popeye ook al in 3D

Is er dan niets meer heilig?

De laatste keer dat Popeye op het grote scherm te zien was, was in 1980 in een live-action versie met Robin Williams als de zeeman en met Robert Altman achter de camera. Het werd een grote flop, maar nu acht Sony de tijd rijp voor een nieuwe film over de legendarische spinazie-eter.

De nieuwe Popeye zal een geanimeerde speelfilm worden, die naar alle waarschijnlijkheid in 3D te zien zal zijn. Producent Avi Arad, verantwoordelijk voor de Spiderman films, overziet het project dat nog geen regisseur heeft. Hoewel over de plot van de film nog weinig bekend is, maakte Arad wel bekend dat Popeye's grote liefde Olive en zijn aartsvijand Brutus in elk geval een rol hebben.

Popeye, bedacht door Elzie Segar die hem voor het eerst in stripvorm opvoerde in 1927, is een van de meest iconische geanimeerde personages aller tijd. De meeste mensen zullen hem kennen van de vele korte tekenfilmpjes van de gebroeders Dave en Max Fleischer, waarin Popeye en Brutus altijd vechten om het hart van Olive. Wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair