Komt er een derde Iron Man?

Downey Jr. geeft antwoord.

Tijdens de promotietour voor Due Date, een comedy waarin Robert Downey Jr. speelt naast Zach Galifianakis, kreeg de Associated Press een kans om met beide acteurs te praten. Terwijl Galifianakis aangaf dat hij verder zou werken aan zijn vervolg op The Hangover, gaf Downey Jr. schijnbaar te kennen dat hij klaar is voor een derde Iron Man. Het AP gaf geen directe quote, maar zei het volgende:

Galifianakis said he expects to begin work this fall on the sequel to "The Hangover," while Downey said he aims to suit up for a third "Iron Man" flick.

We weten dat Iron Man een grote rol gaat spelen in het geplande The Avengers van Marvel, maar of er een derde Iron Man zou komen bleef in het ongewisse. Daar is nu iets meer zekerheid over, hoewel we niet weten of die derde film er binnenkort komt. Of deze moet er al zeer binnenkort komen, of het gaat nog een tijdje duren. Naast Iron Man werkt Downey Jr. namelijk aan Sherlock Holmes 2, The Avengers en zal dus vrij weinig tijd hebben. Het lijkt er vooralsnog op dat de film, als die er daadwerkelijk komt, na The Avengers zal komen, dus na 2012.

Hierover zal binnenkort waarschijnlijk meer bekend worden, als Downey Jr. en de rest van de cast persconferenties gaat geven over Iron Man 2, de film die op 29 april uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair