Nieuwe regisseur voor Buck Rogers

Dus geen Frank "The Spirit" Miller.

Eerder stond Frank Miller gepland om een nieuwe Buck Rogers film te regisseren. De stilte rond dit project is nu te verklaren, aangezien er door de rechthebbende is besloten - al dan niet gedwongen door Millers flop The Spirit (2008) - om een nieuwe regisseur aan te stellen. Deze luistert naar de naam Paul W.S. Anderson, bekend van films als Event Horizon (1997) en Resident Evil (2002). De website Deadline maakte ook bekend dat Anderson een 3D "relaunch" gaat maken van het "25th century" karakter.

De schrijvers zijn Art Marcum en Matt Holloway, die hun script afleveren aan Paradox, de partij achter de nieuwe Conan film. Er is nog geen filmmaatschappij aan het Buck Rogers filmproject gekoppeld. Omdat Anderson veelal rendabele films aflevert, zal deze niet lang op zich laten wachten.

Buck Rogers in the 25th Century, of kortweg Buck Rogers is een Amerikaanse sciencefictionserie van Glen A. Larson. De serie liep tussen 1979 en 1981 en werd uitgezonden door NBC. In België werd de serie begin jaren 80 uitgezonden door BRT, in Nederland in 1985-1986 door Veronica. De serie is gebaseerd op de Buck Rogers-strips van Philip Francis Nowlan die voor het eerst in 1928 in Amazing Stories verschenen.



NieuwsFilm

meest populair