Algemeen

Bioscoop releases week 12

Het overzicht met alle nieuwe films voor deze week.

door Filmtotaal op 26.03.2010 om 18:50 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Solomon Kane (2009)


Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij zweert dat hij nooit meer het zwaard zal heffen. Als een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit en gaat hij de strijd aan.

The Messenger (2009)


Will Montgomery (Foster) heeft nog maar drie maanden te gaan, om zijn dienst, als de Amerikaanse arts van de legerziekenhuizen in Irak, af te ronden. Het meisje, Kelly (Malone), dat Will heeft achtergelaten in Amerika, heeft besloten verder te gaan met haar leven. Hierdoor wordt Will geobsedeerd en wil hij, als militair, een nieuwe start in zijn leven maken. Hij ontmoet militair Anthony 'Tony' Stone (Harrelson). Tony leert Will alles over zijn beroep en nieuwe werktaak op het 'Casualty Notification' bureau. Will, die ternauwernood ontsnapte aan de dood, zal nu het nieuws moeten brengen over degene die het niet hebben gered. Tussen hun opdrachten door, krijgen deze twee militairen een unieke band die hen in hun strijd helpt, om zo terug te keren naar hun normale leven, wetende dat niet alles normaal meer kan worden.

Nanny McPhee and the Big Bang (2010)


Emma Thompson keert terug in de rol van de tovernanny; zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is. Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelands kinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad. Plotseling gebeuren er wel hele bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en baby olifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.

First Mission (2010)


'First mission' gaat over de jonge vrouwelijke arts Marina (Anniek Pheifer), die besluit voor een humanitaire noodhulporganisatie in het buitenland te gaan werken. In Zuid-Amerika legt ze samen met een team hulpverleners haar leven in de waagschaal om anderen te redden.

Season of the Witch (2010)


In Season of the Witch heerst er tijdens 14de eeuw de zwarte plaag in Europa. Een ridder krijgt de opdracht om een meisje te vervoeren, die ervan verdacht wordt een heks te zijn. De ridder denkt dat ze verkeerd wordt beschuldigd en samen met een groepje aanhangers proberen ze het meisje naar een mysterieuze plaats te brengen. Hier kan zij haar onschuld bewijzen.

Crazy Heart (2009)


In Crazy Heart, gebaseerd op een boek van Thomas Cobb, speelt Jeff Bridges de rol van Bad Blake, een alcoholistische countryzanger wiens carrière in de slop zit. Als hij een relatie krijgt met de journaliste Jean Craddock, krijgt hij ook zijn leven en muzikale carrière weer op de rails. Een van de redenen is ook dat Blake de jonge, talentvolle Tommy Sweet onder zijn hoede neemt.

Millennium 3: Gerechtigheid (2009)


Lisbeth Salander wordt zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht waarna zij wordt beschuldigd van een drievoudige moord. Blomkvist probeert politie en aanklagers te overtuigen van haar onschuld. Hij gaat op onderzoek uit naar het verleden van Lisbeth en ontdekt een samenzwering van het allerhoogste plan. Samen gaan ze op jacht naar gerechtigheid en de waarheid.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

patrick_h

Avatar

Season Of The Witch? Waar halen jullie die nou weer vandaan? Die komt voorlopig echt niet uit hoor.

En jullie vergeten dan weer de beste film van deze week: Hadewijch. En ook Something Unknown en Cok Filim Hareketler Bunlar zijn vanaf deze week te zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair