Exclusief: Big Baby & Bookworm uit TS3!

Disney heeft FilmTotaal op hun 'knuffelijst' gezet.

De twee nieuwste karakters uit Toy Story 3 zijn bekend: Big Baby & Bookworm! Nergens nog te zien want Disney heeft zo ons als eerste gestuurd. Klik op een afbeelding voor de uitvergroting.

Toy Story 3 draait vanaf 28 juli in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Kinderen zullen dol zijn op deze baby met zijn zachte lichaam en tedere armen, benen en gezicht. Deze realistische baby brengt het verzorgende instinct bij een kind naar boven met zijn grote mooie blauwe ogen die ook open en dicht kunnen. De baby is 45cm lang en draagt een schattig, geel rompertje met bijpassend mutsje. Hij heeft ook zijn eigen magische flesje met melk. De melk verdwijnt wanneer hij eruit drinkt. Big Baby is de perfecte pop voor ieder kind. Hij is te wassen in de machine en is tevens vuurbestendig.

Bekijk de afbeelding
Verhalen vertellen wordt nu nog leuker met Bookworm. Het ideale vriendje voor ieder kind tijdens de verhaaltjes voor het slapen gaan. Met zijn vrolijke glimlach moedigt Bookworm het lezen aan. Hij heeft een sterk, duurzaam lampje dat fel genoeg is om mee te lezen zonder dat je ogen er last van krijgen. Twee batterijen inbegrepen. Voor 4 jaar en ouder.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair