Logo spionagethriller Red onthuld!

De spionagethriller met o.a. Morgan Freeman en Bruce Willis!

In juli berichtten we nog dat Bruce Willis en Morgan Freeman waarschijnlijk een rol zouden spelen in de film Red. Diezelfde maand kwam er nog bericht over de aanstelling van een regisseur, namelijk Robert Schwentke, maar daarna bleef het lange tijd stil. Vandaag kunnen we berichten dat het logo van de film ondertussen bekend is gemaakt.

Red is het verhaal van Frank Moses (Willis), een ex-CIA agent, die heeft gekozen voor een rustig leven. Dat is, tot op de dag dat er een moordenaar opduikt, die het op hem voorzien heeft. Nu zijn identiteit bekend is, en het leven van zijn vrouw Sarah (Marie-Louise Parker) bedreigd wordt, besluit Moses zijn oude team weer samen te roepen in een poging te overleven. De leden van het team worden gespeeld door onder andere Morgan Freeman, John Malkovich en Helen Mirren.



Verder was Cully Hamner, een van de co-creators van het stripboek, tijdens de tweede opnamedag aanwezig op de set, en had het volgende te berichten.

Man, today was a long day, but I was introduced to John Malkovich, Mary Louise Parker, and Karl Urban; got to casually chat here and there with Bruce Willis, producer Lorenzo di Bonaventura, and director Robert Schwentke, all very pleasant guys, along with tons of really nice folks with the production; had a long conversation with Willis’ stunt double, Stuart, who’s a fascinating guy; sat for interviews w/ foreign press and DVD people; and just generally made note of the fact that feature film crews work really, really hard.

De Nederlandse releasedatum van de film is nog niet geprikt, maar in Amerika draait hij vanaf 22 oktober 2010 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair