Algemeen

First Look The Adjustment Bureau

Met Matt Damon en Emily Blunt.

door Bram de Groot op 12.04.2010 om 12:59 in Algemeen
In The Adjustment Bureau speelt Matt Damon de rol van David Norris, een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt de geschikte man om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt), maar door enkele bizarre omstandigheden geraakt hun relatie nooit van de grond. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.

De romantische/ sci-fi film is lichtjes gebaseerd op het kortverhaal Adjustment Team van schrijver Philip K. Dick. The Adjustment Bureau moet vanaf 30 juli 2010 in de Amerikaanse bioscoop komen. Hieronder zie je de first look op de film:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Emily Blunt zou de love-interest rol voor Captain America hebben afgeslagen omdat ze misschien Catwoman gaat spelen in Batman 3. Naar mijn idee is dat echt klinklare onzin. Christopher Nolan neemt alleen de (meest) realistische personages/villains.

OnTopic: Ze zijn allebei hele goeie acteurs, maar dit is geen bioscoopbezoekje waar denk ik.

Zeurdoos

Avatar

Philip K. Dick maakt het toch wel interresant...! De meeste verhalen van hem zijn zeer de moeite waard en, niet geheel onbelangrijk, geschikt om te verfilmen.

NieuwsFilm

meest populair