Potentiële sci-fi klassieker in de maak (video)

Carl Erik Rinsch, protégé van Ridley Scott, lijkt met 'Small' een meesterwerkje in handen te hebben!

Carl Erik Rinsch (Ridley Scotts protégé, schoonzoon en de man die bijna de nieuwe Alien prequel zou gaan regisseren) is momenteel druk bezig met een nieuwe film: Small. De commercieel directeur van RSA deelde een paar dagen terug al zijn korte film The Gift met de wereld. Dit filmpje, dat hieronder te bekijken is, dient als een prequel voor zijn aanstaande feature film Small.

Na het zien van de korte film begonnen verschillende studio's gelijk met het bieden op de rechten voor een feature film, maar hier was Rinsch dus zelf allang mee bezig. Hij werkte al met J.J. Palomo, wiens Spaanse FX bedrijf al vele reclames maakte, aan verschillende ontwerpen voor de film en er kwam al wat concept art uit voort.

Het is nog niet duidelijk naar welke studio Rinsch zal stappen met Small, maar het schijnt dat 20th Century Fox in het voordeel is vanwege zijn relatie met Scott. Rinsch is naast Small overigens ook druk bezig met zijn remake van Creature From the Black Lagoon en de samurai film 47 Ronin met Keanu Reeves.



NieuwsFilm

meest populair