DVD releases week 15

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

One Way (2006)


Eddie Schneider (Til Schweiger) is reclame-manager en staat vlak voor de volbrenging van al zijn levenswensen: hij zou partner worden van een top-agentschap en hij zou zijn grote liefde Judy (Stefanie von Pfetten), de dochter van de eigenaar gaan trouwen. Een enkele capitale vergissing - het verraad van zijn goede vriendin Angelina (Lauren Lee Smith) - vernietigt echter al zijn dromen. Vanaf dat moment wordt hij omgeven door een chaotische sfeer van bedrog, schuld en wraak.
Bekijk de afbeelding

The Soloist (2009)

Regie: Joe Wright

Journalist Steve is wanhopig op zoek naar een goed verhaal. Hij ontmoet de dakloze musicus Nathaniel, waarmee hij bevriend raakt en over wie hij een artikel wil schrijven. Steve komt erachter dat Nathaniel een conservatorium-student was voordat hij te kampen kreeg met schizofrenie.
Bekijk de afbeelding

The Stepfather (2009)


Michael Harding keert terug naar huis na een periode op de militaire school gezeten te hebben. Eenmaal thuis ziet hij dat zijn moeder erg gelukkig is met haar nieuwe vriend, maar Michael vertrouwt het niet helemaal. David, de nieuwe vriend van zijn moeder, is verdacht vaak aanwezig om een helpende hand te bieden. Is hij echt zo aardig als hij lijkt, of zijn de twijfels van Michael terecht?
Bekijk de afbeelding

Adam (2009)

Regie: Max Mayer

In de film Adam zien we hoe de autistische Adam verliefd raakt op zijn buurvrouw Beth. Door zijn 'syndroom van Asperger' heeft Adam beperkingen in de sociale interacties en een beperkt repertoire aan interesses en activiteiten.
Bekijk de afbeelding

Bitch Slap (2009)


De film gaat over drie vrouwen (een ongelukkige stripper, een moorddadige drugskoerier en een politieke intrigante uit de zakenwereld) die midden in de woestijn een maffiabaas proberen af te persen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, onthullingen worden gedaan en terwijl het onderlinge vertrouwen wegebt arriveren er andere kapers op de kust.
Bekijk de afbeelding

Paniek In Het Dorp (2009)


Cowboy en Indiaan zijn eeuwige chaoten. Hoe creatief hun ideeën en plannen ook zijn, ze draaien altijd uit op een ware ramp. Ditmaal willen ze Paard een gelukkige verjaardag wensen met een origineel cadeau: een zelf te monteren barbecue! Geen slecht plan maar hun bestelling loopt volledig in het honderd. In plaats van een barbecue worden maar liefst vijf biljoen bakstenen geleverd. Dit is geen verjaardagscadeau meer, maar een tsunami! Het huis van Paard wordt verpletterd. Er zit niets anders op dan het huis opnieuw te bouwen. Maar dieven hebben het op de pas opgetrokken muren gemunt. Paard vreest dat zijn date met Mevrouw Longrée, de merrie van zijn dromen en pianolerares in het conservatorium, in het water zal vallen. Hij zal niet van zijn speciale dag kunnen genieten en moet het opnemen tegen gruwelijke onderzeese wezens, een boze beer, drie zotte wetenschappers en een psychopathische matriarch.
Bekijk de afbeelding

Nothing Personal (2009)


Anne is een jonge vrouw die wil ontsnappen aan haar verdriet door alles wat ze bezit weg te gooien en zichzelf een staat van eenzaamheid op te leggen. Ze besluit een zwerversbestaan te leiden totdat ze Martin, een oudere, intrigerende en eenzame man, tegenkomt.
Bekijk de afbeelding

Turtle: The Incredible Journey (2009)


Turtle: The Incredible Journey is het verhaal van de kleine 'loggerhead' schildpad - Turtle- die een bijzondere reis maakt en de route van haar voorouders volgt. Turtle wordt geboren op een strand in Florida. Ze kruipt naar de zee en begint aan de route die ook al haar voorouders afgelegd hebben; met de golfstroom mee richting de Noordpool, waarna ze de Noord Atlantische oceaan oversteekt richting Afrika. Vervolgens keert ze weer helemaal terug naar het strand waar ze geboren is. Helaas zijn haar overlevingskansen klein; slechts één op tienduizend schildpadden overleeft deze jarenlange reis.




NieuwsFilm

meest populair