TV-tips komende week

Welke toppers zijn er allemaal te zien op de buis.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Bourne Supremacy (2004)

Zaterdag 17 april om 20:00 op RTL5

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken...
Bekijk de afbeelding

Nightwatch (1997)

Zondag 18 april om 22:05 op RTL8

Martin Bells (Ewan McGregor) is student en heeft een bijbaantje als nachtwaker in het mortuarium. Tegelijkertijd terroriseert en necrofiele seriemoordenaar de stad waarin Martin woont en werkt. De moordenaar begaat een serie gruwelijke misdrijven en laat daarbij een aantal sporen na. Sporen die lijden naar Martin. De jonge rechtenstudent annex nachtwaker belandt in een nachtmerrie. Hij heeft de moorden niet op zijn geweten, maar van de gehele politiemacht lijkt alleen de rechercheur die de seriemoorden onderzoekt, Inspector Cray (Nick Nolte), dat te geloven. Om uit deze nachtmerrie te kunnen ontsnappen, moet Martin wakker blijven, klaarwakker.
Bekijk de afbeelding

Edward Scissorhands (1990)

Maandag 19 april om 20:30 op RTL8
Regie: Tim Burton

Edward is gecreëerd door een uitvinder, die echter stierf voor hij z'n karwei af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk zijn handen zouden moeten zitten. Wanneer een vrouw bij zijn grote landhuis aanbelt, en hem daar vindt, neemt ze hem mee naar haar huis om bij haar familie te wonen. Al snel weet hij zich aan te passen aan de voor hem ongewone omgeving.
Bekijk de afbeelding

True Romance (1993)

Dinsdag 20 april om 23:30 op RTL7
Regie: Tony Scott

Clarence Wally wordt op de avond van zijn verjaardag verliefd op de prostituee Alabama. Ze willen gaan samenwonen, maar moeten daarvoor eerst afrekenen met haar pooier. Wanneer Clarence daar ook nog een grote hoeveelheid coke steelt, blijkt het lastig om daar van af te komen.
Bekijk de afbeelding

Star Wars: The Clone Wars (2008)

Woensdag 21 april om 20:30 op RTL7

Aan de frontlinies van de intergalactische strijd tussen goed en kwaad, nemen Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala tegen duistere machten. Daarnaast heeft Anakin de zorg over zijn leerling Ahsoka. De sinistere schurken - onder leiding van Palpatine, graaf Dooku en generaal Grievous - willen heersen over het universum. De inzet is hoog en het lot van velen ligt in handen van de dappere Jedi ridders.
Bekijk de afbeelding

Four Weddings and a Funeral (1994)

Donderdag 22 april om 20:30 op NET5

Charles is een verstokte vrijgezel die op een van de vele bruiloften van zijn vrienden de mooie Amerikaanse Carrie leert kennen. Ze brengen samen de nacht door, waarbij Charles zijn uiterste best doet niet verliefd te worden. Op de daaropvolgende bruiloft hoort de desondanks smoorverliefde Charles dat Carrie zich verloofd heeft.
Bekijk de afbeelding

Ray (2004)

Vrijdag 23 april om 20:30 op RTL8

In Ray wordt voor het eerst het echte verhaal verteld van de unieke Amerikaanse artiest Ray Charles. Zowel zijn leven als zijn werk worden eerlijk en gedetailleerd in Ray over het voetlicht gehaald. De film is het eindproduct van een lange periode waarin regisseur Taylor Hackford zich heeft verdiept in de persoonlijke en muzikale geschiedenis van Ray Charles. Ray Charles wordt in Ray vertolkt door de veelzijdige Jamie Foxx.



NieuwsFilm

meest populair