Video

Trailer Get Low

Bill Murray en Robert Duvall in topvorm!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 20.04.2010 om 11:21 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Get Low, een film van Aaron Schneider met in de hoofdrollen Bill Murray en Robert Duvall die vorig jaar op het Filmfestival van Toronto in premiere ging en daar hoge ogen gooide. De film gaat over Felix Bush (Duvall), een kluizenaar die op een dag besluit een begrafenisondernemer (Murray) in te huren om zijn eigen begrafenis te organiseren. Hij is ook van plan zijn begrafenis zelf bij te wonen om te kijken hoe mensen uit zijn omgeving over hem praten.

De trailer van Get Low:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuCos

Avatar

Het verhaal lijkt me leuk, maar is niet zo heel origineel toch? Wel voor een film, en murray is eigenlijk altijd goed :) lijkt me een interessante film

Ereptile

Avatar

benjamin "Kijken hoe mensen reageren op je begrafenis, zou ik ook wel willen."


Klinkt ziek maar heb ik serieus eens over na zitten te denken :P
Hoe zouden de mensen om je heen over je praten als je er niet meer bent.

Deze film spreekt mij in ieder geval wel aan ;) Krijg niet vaak zo'n film-idee geloof ik :P Met al die re-makes en reboots tegenwoordig. Dit klinkt orgineel!

benjamin

Avatar

Kijken hoe mensen reageren op je begrafenis, zou ik ook wel willen.

sleepyA

Avatar

Ziet er leuk uit =]