Will Smith en Tommy Lee Jones in MIB 3

En de film zal in 3D uitgebracht worden.

Regisseur Barry Sonnenfeld bevestigde vandaag dat wat nog niet zeker was. Zowel Will Smith als Tommy Lee Jones zullen terugkeren voor een derde deel in de Men in Black franchise, en het zal ondertussen niemand meer verrassen: ook deze film zal in 3D uitgebracht worden.

Ondanks dat zowel Smith als Jones nu bevestigd zijn voor een rol in de film, zou vooralsnog alleen Smith hebben getekend. Er waren eerder geruchten dat Tommy Lee Jones de rol van Agent K. niet nog eens op zich zou willen nemen. Toen ontstond het verhaal dat er in de film sprake zou zijn van tijdreizen, en dat er een jongere Agent K. in zou voorkomen, gespeeld door Josh Brolin. Nu is dus duidelijk dat Jones de rol gewoon speelt, en kan dat gerucht dus afgeschreven worden. Het zou natuurlijk wel grappig zijn als er zowel een jonge als een oude Agent K. in de film voor zouden komen, liefst nog naast elkaar ook.

Verder zouden Sasha Baron Cohen en Jermaine Clement hebben geprobeerd een rol te bemachtigen, die van het personage Yaz; hoogstwaarschijnlijk een alien. Daarover is niets nieuws meer uitgekomen.

De film zou in de loop van 2011 uit moeten komen.



NieuwsFilm

meest populair