Spider-Woman gevonden?!

Wele actrice mag er - uit het niets - in het latex pakje kruipen?



Op de Engelse website van MTV verscheen vandaag een opmerkelijk bericht. High School Musical ster Vanessa Hudgens, 21 jaar, is in gesprek om de superheldin Spider-Woman te spelen in een vefilming van de gelijknamige Marvel stripboek Spider-Woman.

De bron van MTV beweert dat het de film over Spider-Woman een "fun, comedic movie" moet worden en dat Hudgens perfect is voor de rol. De actrice schijnt zeer geïnteresseerd te zijn in de rol en kruipt graag in het latex superhelden-pakje van Spider-Woman:

Het moet nog blijken of dit om een zoveelste roddel gaat of dat dit project past binnen de plannen van Marvel/Disney op superheldenfilms te gaan maken met beperkte budgetten ($20-$40 miljoen). Dat Hudgens in beeld komt is niet geheel raar, aangezien zij goede banden heeft met Disney.

Spider-Woman verscheen eind jaren '70 voor het eerst in een Marvel comic. In 1979 kreeg het personage een eigen animatieserie en later ook een eigen comicreeks. Na een tijdje uit beeld te zijn geweest, verscheen ze onlangs al in de New Avengers comics. In 2009 kreeg het Spider vrouwtje een eigen "Limited" comicreeks.

En voor wie Vanessa Hudgens nog nooit op het witte doek heeft gezien, een voorproefje:



NieuwsFilm

meest populair