Vervolg Clash of the Titans in 2012

En er komt een vervolg op Journey to the Center of the Earth.

Zoveel films worden niet geweldig ontvangen door filmrecensenten, maar komen er toch mee weg. Als de films genoeg opbrengen in de bioscopen, komt er vaak zelfs nog een vervolg. Twee films die over het algemeen niet geweldig werden ontvangen krijgen nu ook een vervolg. Het betreft de films Journey to the Center of the Earth 3D, met Brendan Fraser, en Clash of the Titans.

De eerste film, met Brendan Fraser, kostte 60 miljoen dollar en leverde uiteindelijk in de bioscopen 241 miljoen op. Clash of the Titans draait nog steeds in de bioscopen, maar kostte 125 miljoen dollar en leverde tot nu toe 389 miljoen op. Genoeg reden dus voor de studio’s om op beide films een vervolg te maken.

Van Journey to the Center of the Earth is vrij weinig bekend verder, behalve dat er een hoop gedoe is rondom de mogelijke regisseur van de film. Fraser zou willen dat Eric Brevig terugkeert om het vervolg te regisseren, en doet anders misschien niet mee. Paramount heeft daarom het idee gevat om een mogelijk vervolg om de zoon van Fraser’s personage te laten draaien, en daarmee een hoop geld te besparen. Dat kan echter wel betekenen dat de film minder goed bekeken wordt in de bioscopen, en dus ook geld kosten. De studio mikt in ieder geval op een release in herfst 2011.

Het vervolg op Clash of the Titans heeft ook zo z’n eigen problemen. Regisseur Louis Leterrier komt om onbekende redenen niet terug voor het vervolg. Sam Worthington komt in ieder geval wel terug, maar dat betekent dat de film vóór 2012 af moet zijn, aangezien Worthington dan bezig is met Avatar 2. We kunnen een nieuwe clash in de lente van 2012 verwachten.



NieuwsFilm

meest populair