Algemeen

Goede indruk van Freddy Krueger

Freddy 1984 vs. Freddy 2010.

door Bram de Groot op 29.04.2010 om 17:13 in Algemeen
Hieronder zie je wederom een nieuwe foto van Freddy Krueger (Jackie Earle Haley) uit de nieuwe versie van Wes Craven's horrorklassieker A Nightmare On Elm Street (1984). Daar weer onder zie je een foto van de originele Freddy Krueger (Robert Englund). Zoek de (vele) verschillen!

2010:
1984:


Op de regiestoel zit videoclip-regisseur Samuel Bayer. De 2010 versie van A Nightmare on Elm Street is vanaf 20 mei in de Nederlandse bioscoopzalen (bioscoopagenda) te zien. Bekijk hieronder nogmaals de trailer:13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeWereWarned

Avatar

'k Wil hem echt zien héj, maat :o

jochemb

Avatar

Op een of andere vage reden moet ik bij de bovenste aan clin eastwood denken

Loconut

Avatar

Ik vind 'm wat weg hebben van Mason Verger uit Hannibal (gespeeld door Gary Oldman). En dat is niet erg; Goede prosthetics.
afbeelding

Steve-O

Avatar

Die oude Freddy was wel te doen hoor, het had wel wat, maar ik vind die van nu (al helemaal als ik hem op dit plaatje zie) er wel erg goed uitzien (ja voor Freddy, niet als doorsnee mens).Je herkent overduidelijk Haley's gezicht erin, het ziet er ook viesie uit.
Wat ik vooral stom vind is dat mensen steeds blijven zeggen dat Robert Englund de enige is die Freddy kan spelen. Dat snap ik wel, want hij was de eerste, maar nu is er een andere die het in mijn opzicht ongetwijfeld erg goed zal doen.

Ik vind wel dat de Freddy van toen niet echt een gezicht had dat verbrand was.. Nu misschien ook niet helemaal maar het is wel beter in dat opzicht.
Ben reuze benieuwd!!!

Off topic: denken jullie dat ze zijn stem met de computer zullen vervormen, niet perse dat het dan blikkig klinkt maar nét wat enger? Ook al kan Haley wel zo'n stem opzetten, wordt zoiets trouwens wel gedaan? Misschien ook bij dat gillen?

benjamin

Avatar

Pff, die nieuwe versie is echt lelijk, ik krijg hoe langer hoe minder zin in de remake. En FilmTotaal, de film draait niet vanaf morgen, dus pas dat eens aan.

Remco

Avatar

Steve-O " Off topic: denken jullie dat ze zijn stem met de computer zullen vervormen, niet perse dat het dan blikkig klinkt maar nét wat enger? Ook al kan Haley wel zo'n stem opzetten, wordt zoiets trouwens wel gedaan? Misschien ook bij dat gillen?"


Dat doen ze zeker hebben ze ook bij Robert Englund gedaan ook al zijn het soms maar kleine aanpassingen het klinkt vaak net wat meer creepy

Spider-fan

Avatar

jochemb "Op een of andere vage reden moet ik bij de bovenste aan clint eastwood denken"


Ja, die ziet er nu inderdaad ook ongeveer zo uit.

Waar draait ie trouwens? Volgens mij zijn alle bioscopen morgen dicht en ik zie hem de rest van de week ook nergens...

Remco

Avatar

Autchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

http://www.rottentomatoes.com/m/nightmare_on_elm_street_2010/

B@chelor

Avatar

Spider-fan "Waar draait ie trouwens? Volgens mij zijn alle bioscopen morgen dicht en ik zie hem de rest van de week ook nergens..."


Bioscopen zijn gewoon open. (Pathé in ieder geval).

Op de Pathé site staat trouwens dat Elmstreet pas op 20 mei uitkomt, en niet morgen.

Lekker bekkie trouwens.

Decepticon

Avatar

Ben benieuwd, zal vast wel weer schrikken geblazen worden.

En ja...ik weet niet waar Filmtotaal zijn info vandaan haalt, het staat ook al lang op de Utopolis site vermeld dat de film 20 mei uitkomt!!

Moviemagic

Avatar

Ik zal het een kans geven want eerst dacht ik ook dat Nichelson als The Joker niet geevenaard kon worden totdat Heath Ledger er juist nog overheen ging. Echter word ik wel een beetje moe van de kruegervergelijkingen.

Maar goed...

Bintzak

Avatar

De oude Nightmare on elm street films zat Humor in denk niet dat de nieuwe freddy de sadistische humor van Robert Englund kan evenaren en tja misschien is deze film wel serieus bedoeld.

gringo79

Avatar

Vind toch de ouwe Freddy 10x beter als de nieuwe uit zien. Kan me Freddy niet anders voorstellen als die van Englund

NieuwsFilm

meest populair