Algemeen

Remake Commando in de steigers

Minder spieren, meer wapentuig.

door Jeffrey op 30.04.2010 om 09:41 in Algemeen
20th Century Fox heeft David Ayer ingehuurd om een remake te regisseren van Commando, de welbekende actieklassieker uit 1985 met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Ayer zal ook zelf het scenario schrijven.

Volgens Deadline New York zal David Ayer het uitgangspunt van het origineel zijn eigen, realistische draai meegeven. De film gaat over een ex-commando wiens dochtertje gekidnapt wordt door een ex-dictator. Als hij zijn kind wil terugzien, moet hij de heersende rivaal van de ex-dictator vermoorden. In de remake kunnen we een hoofdpersonage verwachten dat minder gespierd is, maar meer bedreven is in schuiltechnieken en wapentuig.

Ayer is een ex-marinier die o.a. het scenario schreef voor Training Day en The Fast and the Furious. Hij regisseerde eerder ook al twee films: Harsh Times en Street Kings.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Teknootje

Avatar

Kunnen ze dan ook nergens meer vanaf blijven :(

Remco

Avatar

Het origineel is pure nostalgie voor mij. Oke de film is totaal over de top maar toch Smiley face. Het was destijds samen met First Blood 1 van mijn favoriete aktie films uit de jaren 80. Let off some steam Bennett !!!!

Decepticon

Avatar

Remco "Het origineel is pure nostalgie voor mij. Oke de film is totaal over de top maar toch Smiley face. Het was destijds samen met First Blood 1 van mijn favoriete aktie films uit de jaren 80. Let off some steam Bennett !!!!"
Voor mij precies hetzelfde! First Blood is nog steeds 1 van mijn favorieten.
De conversatie van Arnie met de marinier in het begin is hilarisch: "Stay below wind", "You think I can smell them?", "I did!" :E
Maar met Ayer aan het roer heb ik enigzinswel hoop. Jason Statham misschien?

Hoiii

Avatar

Nee, damn blijf toch van al die films af! :@ mja originele top je toch niet.

MikeyMo

Avatar

Dit gaan ze niet toppen :P

HertogJan

Avatar

De nieuwe commando kan beter overweg met wapentuif? Arnold schiet vanaf de heup anders verdomde nauwkeurig ;) Echt nostalgie het origineel, die remake mogen ze wat mij betreft laten zitten.

Colonel_Kurz

Avatar

Hoe kan je perfectie nou recreëren?

MovieThom

Avatar

Teknootje "Kunnen ze dan ook nergens meer vanaf blijven :("


Exact de zelfde gedachte die door mijn hoofd schoot
toen ik de titel van dit bericht las.
Deze hele hollywood remake geilheid gaat me nu echt de keel uithangen......:(

Remco

Avatar

Decepticon "Voor mij precies hetzelfde! First Blood is nog steeds 1 van mijn favorieten.
De conversatie van Arnie met de marinier in het begin is hilarisch: "Stay below wind", "You think I can smell them?", "I did!" :E
Maar met Ayer aan het roer heb ik enigzinswel hoop. Jason Statham misschien?"


First Blood is wel de betere film van de twee vind ik. Maar commando heeft weer veel hilarische one liners zoals Remember, Sully, when I promised to kill you last? That's right, Matrix. You did. I lied.
Daarnaast waren sommige stunts echt absurd zoals die sprong uit het vliegtuig waarbij iedereen normaal mens zo plat als een dubbeltje was geweest. En aan het eind weer super cheesy 80's muziek.
Zo worden ze helaas niet meer echt gemaakt :N maar wellicht dat The Expendables daar verandering in gaat brengen ;)

Steve Harwin

Avatar

Dat hele Commando concept is zo eighties als maar zijn kan. Dat pakt toch niet meer nu? De film is leuk omdat je hem in zijn tijdsbeeld kan plaatsen. The A-team verfilmen was om diezelfde reden ook al niet zo'n goed idee. Een remake hiervan is volgens mij echt nix. Welke eighties films krijgen we straks dan in de remake? Ferris Bueler's day off? Weird science? Revenge of the nerds?

Decepticon

Avatar

Remco "Zo worden ze helaas niet meer echt gemaakt :N maar wellicht dat The Expendables daar verandering in gaat brengen ;)"
Ik denk dat The Ependables dat wel gaat lukken!

Remco

Avatar

Ben het trouwens wel eens dat een remake totale onzin is. Commando ademt op en top 80's uit en dat moet lekker zo blijven.

NieuwsFilm

meest populair