Algemeen

Spider-Man reboot wordt klaargestoomd voor productie

Nog even finetunen en de opnames kunnen beginnen.

door Jeffrey op 16.05.2010 om 14:36 in Algemeen
Volgens Heat Vision is de 83-jarige scenarist Alvin Sargent ingehuurd om het script van de aankomende Spider-Man reboot van regisseur Marc Webb te finetunen. Sargent zal het originele scenario van Jamie Vanderbilt bewerken, en de film op die manier klaarstomen voor productie. De opnames zouden later dit jaar nog plaatsvinden.

Alvin Sargent werkte op een gelijkaardige manier ook mee aan de originele trilogie. Voor zijn werk aan de eerste Spider-Man kreeg hij evenwel geen credits. Hij schreef vorig jaar nog aan Spider-Man 4, tot de stekker er begin dit jaar werd uitgetrokken.

Volgens geruchten zal de Spider-Man reboot emotioneler en realistischer zijn dan de originele trilogie. Naar verluidt zou Peter Parker terug gekatapulteerd worden naar de middelbare school, waar hij als 17-jarige worstelt met zijn hormonen en zijn status als outsider.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jim

Avatar

Ik weet eigenlijk niet of ik nog trek heb in een Spider-Man film, en dan vooral eentje over een puberend joch dat zich vooral druk maakt om meisjes, tussendoor als Spider-Man door de stad slingert, en uiteindelijk toch Mary Jane krijgt.

Aston

Avatar

Hopelijk wordt dit een grote flop en gaat 3 jaar later dan gepland gewoon spiderman 4 in productie.

stussycrown

Avatar

Aston "Hopelijk wordt dit een grote flop en gaat 3 jaar later dan gepland gewoon spiderman 4 in productie."


Want je vond je dan zo goed aan de trilogy met Toby?
Waar baseer je op dat dit een flop gaat worden (ookal schreef je ik hoop)..

Ik bedoel dit allemaal niet slecht, ben gewoon nieuwsgierig!

Steve-O

Avatar

Jim "Ik weet eigenlijk niet of ik nog trek heb in een Spider-Man film, en dan vooral eentje over een puberend joch dat zich vooral druk maakt om meisjes, tussendoor als Spider-Man door de stad slingert, en uiteindelijk toch Mary Jane krijgt."

Het duurt nog 2 jaar voordat de film uitkomt hè;) Maar los van dat, hopenlijk vallen ze niet in herhaling, zoals jij ongeveer zegt.
2 nieuwe villains? Lizard en...wie?
Ik ben hier erg benieuwd naar, Spider-Man is naast Batman mijn favoriete superheld:E Dus hopenlijk word het een goeie film.

Decepticon

Avatar

Jim "Ik weet eigenlijk niet of ik nog trek heb in een Spider-Man film, en dan vooral eentje over een puberend joch dat zich vooral druk maakt om meisjes, tussendoor als Spider-Man door de stad slingert, en uiteindelijk toch Mary Jane krijgt."
Ik heb erg veel zin aan een nieuwe Spider-Man, maar dan weer met Tobey, en inderdaad niet 1 over een puberend joch, dat is Spider-man ook helemaal niet. Peter Parker is een fotograaf.
Ik ben nog steeds bang voor een soort Twilight.

Sandvink

Avatar

Ze zullen toch met iets supervets moeten komen om de negativiteit rond deze reboot weg te ruimen. Ikzelf ben ook iemand die liever een 4e deel had gezien dan deze reboot.

shellghost

Avatar

Tobey weg. :D
Ik zit alleen niet te wachten op een high school reboot eerlijk gezegt.
Laat ze lekker met de Jackal en z'n klonen in de weer gaan.
Of de Secret Wars ofzo.

benjamin

Avatar

Sandvink "Ze zullen toch met iets supervets moeten komen om de negativiteit rond deze reboot weg te ruimen. Ikzelf ben ook iemand die liever een 4e deel had gezien dan deze reboot."


Ze zullen vooral goed hun best moeten doen om de films van Tobey en Riami te overtreffen en dat kan nog wel eens knap lastig worden.

Steve-O

Avatar

benjamin "Ze zullen vooral goed hun best moeten doen om de films van Tobey en Riami te overtreffen en dat kan nog wel eens knap lastig worden."

Vind ik niet. Oke, deel 1 was wel goed, grootste minpunt is natuurlijk de looks van de GreenGoblin. Tobey deed het hier wel goed in.
Deel 2 vond ik grotendeels saai, Alfred Molina had als Doc Ock te weinig screentijd. En dan dat stomme 'Raindrops keep falling om my head'... Actie was hier en daar wel erg gaaf. Tobey..hm..niet zo spetterend goed hoor.
Deel 3 was het leukst om te kijken maar toch wel de slechtste van de 3. Jammer. Venom is (samen met Lizard) mijn favoriet!!! En Sandman had samen met een andere de villain moeten zijn, niet die stomme Goblin én Venom...Jullie weten welke scenes ik bedoel van Tobey..

Ja, ik heb vertrouwen in de reboot, high-school: oké, laat hem daar maar wat langer op zitten, maar hij moet inderdaad dan wel weer Peter de fotograaf worden. Een gave villain kan niet missen en een goed verhaal.
Waarom zijn jullie zo bang dat het 'geTwilight' word? Die 'twilighten' hun eigen films alleen maar meer. Tobey Maguire vind ik meer een nerd-achtig lijkende man dan een tiener die een man word. (Die in het begin een beetje op een nerd lijkt natuurlijk:9) Maar het budget is (maar) 85 miljoen:?

leidenaar

Avatar

Wat zit iedereen nou te zeuren over deze reboot.
Ja de originele 3 Spiderman-films waren echt zo fantastisch,echte klassiekers O+

Leuke vermakelijke popcorn-films waren het zeker,maar totaal geen diepgang en totaal geen indruk achterlatend die films.
Een vergelijking met een film als Batman Begins en The Dark Knight is lullig,maar het mag niet eens in de schaduw staan van die 2 films,eerder te vergelijken met The Fantastic Four(zeker ook legendarische films waarvan een reboot een schande is?)

Ik heb vroeger ook de stripboeken gelezen en alles rond Norman en Harry was 100x beter en emotioneler dan in de films van Spiderman,een goede verhaallijn die totaal verpest is doordat het zo slecht is neergezet.
Venom was lachwekkend,Green Goblin ook,en veel te weinig actie in deel 2.
En als er geen actie was was er ook amper een bal aan.
Wordt vaak slecht geacteerd,flauwe humor en slecht neergezette karakters alsof ze uit een American Pie-film gelopen kwamen.

Als de reboot realistischer en emotioneler wordt vind ik dat al goed nieuws,hoop wat donkerder ook.

De 3 Spiderman-films zijn alles behalve klassiekers en kunnen makkelijk overtroffen worden.
Weet niet welke slimme zielen ook vonden dat het veel beter kon,maar ze hadden gelijk,laat maar komen die reboot!

Oh,enne Spiderman maakt zelf zijn web,en komt niet automatisch uit zijn klauwen,hoop dat dat in de reboot wel begrepen is,maybe moeten ze eens een stripboekje lezen?

geertvdheide

Avatar

De afgelopen trilogie was best aardig, maar geen echte toppers zoals de laatste twee Batman-films. Met name Spider-Man 3 viel erg tegen. Dus op zich ben ik best vóór een nieuwe reeks Spider-Man films, met andere acteurs / een andere insteek.

Echter, twee problemen: Ten eerste komt deze reboot veel te snel na de afgelopen trilogie. Dit is pure uitbuiterij van de superhelden-hype en dat kan nog best eens ten koste gaan van de kwaliteit. Geef het nou eens tien jaar, zodat mensen echt weer zin krijgen in een nieuwe portie spinnen.

En nummer twee: Het high school gebeuren. Een 17-jarige Peter Parker? Slaat simpelweg nergens op. Dat kunnen ze bijna alleen maar besloten hebben om een jongere doelgroep aan te spreken, waardoor de film dus sentimenteler en oppervlakkiger zou kunnen worden. Compleet met tenenkrommend slechte romantiek en humor zoals in Transformers.

Ik hoop dat ik het mis heb, en oordelen kunnen we natuurlijk nog niet, maar ik heb hier totaal geen goed gevoel bij.

Aston

Avatar

stussycrown "Want je vond je dan zo goed aan de trilogy met Toby?
Waar baseer je op dat dit een flop gaat worden (ookal schreef je ik hoop)..

Ik bedoel dit allemaal niet slecht, ben gewoon nieuwsgierig!"

Ach, ik vermaakte me wel met die triologie. Peter Parker (ben zijn echte naam even kwijt) deed prima imo. Ik denk niet echt dat dit een flop gaat worden want ik heb geen idee hoe de film gaat worden en wie er in meespelen maar het is puur het woordje 'hoop'. Smiley face

Ik ben ook gewoon bang dat dit een boring herhaling wordt van wat we gezien hebben of een soort Twillight.:r

__RIK__

Avatar

Laten we eerst maar eens kijken naar de acteurs.. Als een Zac Afron de rol gaat spelen van Spiderman en een Robert Pattinson of Taylor Lautner een villain gaat spelen, dan weet ik genoeg. Maar we wachten het gewoon af.

Masterbrain

Avatar

By By toby Maguire Hello New AND Fresh face

Decepticon

Avatar

benjamin "Ze zullen vooral goed hun best moeten doen om de films van Tobey en Riami te overtreffen en dat kan nog wel eens knap lastig worden."
Dat denk ik ook.

Decepticon

Avatar

leidenaar "veel te weinig actie in deel 2.
En als er geen actie was was er ook amper een bal aan.
Wordt vaak slecht geacteerd,flauwe humor en slecht neergezette karakters alsof ze uit een American Pie-film gelopen kwamen."
Wat een onzin,volgens mij moet jij SM 2 nog maar eens weer kijken, de actie is hartstikke gaaf, Spidey vs Doc Oc.

leidenaar

Avatar

Decepticon "Wat een onzin,volgens mij moet jij SM 2 nog maar eens weer kijken, de actie is hartstikke gaaf, Spidey vs Doc Oc."


Ik zei niet dat de actie niet gaaf is,want dat was het wel.
Ik zei weinig actie,zeker vergeleken met de speeltijd van de film.

Decepticon

Avatar

leidenaar "Ik zei niet dat de actie niet gaaf is,want dat was het wel."
Ik las het idd verkeerd, dacht dat je zei van, dat als er actie is, dat dat amper een bal aan is.
Maar waarom zo anti Raimi/Tobey? Het zijn alle 3 gave films en 2 is toch de wel de beste.

leidenaar

Avatar

Decepticon "Ik las het idd verkeerd, dacht dat je zei van, dat als er actie is, dat dat amper een bal aan is.
Maar waarom zo anti Raimi/Tobey? Het zijn alle 3 gave films en 2 is toch de wel de beste."


Tja,heb het wel beetje aangegeven al.
Ik vind de films niet slecht,zeker popcorn-vermaak,maar het sfeertje van Fantastic Four,het kan gewoon beter.

Vergelijken met The Dark Knight is lullig,maar bijvoorbeeld de veel oudere film Batman Returns boeit me al 100x meer dan deze Spiderman-films.Dan geniet ik de hele film,ook bij een 10e kijkbeurt.
Ok,de actie is beter in de Spiderman-films dan in die film,ook beter dan in The Dark Knight,maar vind de Spiderman-films zodra er geen actie is ook amper een bal aan.
Van veel acteurs vind ik het acteerwerk matig,de dialogen vervelend,de humor vaak flauw(pff slecht Parker in deel 3 was echt te lachwekkend,in de stripboeken was die duister,hier een omgebouwde gothic met een drankje op) en sommige karakters worden gewoon verpest.
Zoals Venom,1 van mijn favo's.
De film laat geen indruk achter,er gebeurt niks,Tante May in gevaar,of Mary Jane in gevaar,oeiii spannend,oh ze zijn gered,nee kom op,dat zagen we al aankomen.
Spiderman verdient betere films,en ik zeg niet dat de reboot dat wordt maar we zullen zien.

En heb niks tegen Raimi,The quick and the dead' is 1 van me favo films!
En Tobey,tja...matig acteurtje.

filmgast

Avatar

Jim "Ik weet eigenlijk niet of ik nog trek heb in een Spider-Man film, en dan vooral eentje over een puberend joch dat zich vooral druk maakt om meisjes, tussendoor als Spider-Man door de stad slingert, en uiteindelijk toch Mary Jane krijgt."


Moet je toch echt teleurstellen...dat is namelijk gewoon het verhaal van de Spiderman comics beknopt in een paar regels.

leidenaar

Avatar

Visualcatch "Moet je toch echt teleurstellen...dat is namelijk gewoon het verhaal van de Spiderman comics beknopt in een paar regels."


Het begin van Spiderman wel ja,naarmate de strip vordert en hij volwassen wordt natuurlijk niet meer.
Dan wordt het ook duisterder en beter.

NieuwsFilm

meest populair