Veel nieuwe filmtrailers!

Onder andere van Biutiful, R U There en Tournee.

Er verschijnen wekelijks veel trailers die we niet altijd op Filmtotaal kunnen posten, dus vandaag even een samenvatting van een aantal interessante trailers van de afgelopen weken, allen afkomstig van het Filmfestival van Cannes.

Biutiful van Alejandro Gonzalez Inarittu

Biutiful' vertelt het verhaal van Uxbal (Javier Bardem), een tobbende bemiddelaar in mensenhandel, die een oude vriend uit zijn kindertijd tegenkomt, die tegenwoordig een politieagent blijkt te zijn. Wanneer Uxbal te horen krijgt dat hij een ernstige vorm van kanker heeft en binnenkort zal sterven, probeert hij te stoppen met de criminele praktijken waar hij zich altijd mee bezig heeft gehouden en wil hij zijn leven op orde krijgen. Uxbal beseft dat hij ondanks alles datgene waar hij waarde aan hecht niet wil verliezen, namelijk de liefde. Liefde voor zichzelf, voor zijn kinderen, voor zijn vrouw, voor zijn broer. Al maken de omstandigheden hem dat nogal moeilijk



R U There van David Verbeek

Jitze (20) is een professioneel gamer, die hierdoor over de hele wereld reist om mee te doen aan game wedstrijden. Tijdens een verblijf in Taipei is hij onverwacht getuige van een ongeluk, dat hem confronteert met zijn eigen sterfelijkheid en hem doet nadenken over de zekerheden van het bestaan.



Tournee van Matthieu Amalric

Een voormalig producent van showrevues bereidt zich voor op zijn grote comeback, ditmaal met een groep nieuwe talenten en jonge meiden van de 'New Burlesque'. Hogeschool striptease waarmee ze diverse delen van Frankrijk afreizen.



Uncle Boonmee who can Recall His Past Lives, Apichatpong Weerasethakul

Winaar van de Gouden Palm in Cannes gaat over Oom Boonmee die lijdt aan een nieraandoening en hij weet dat hij binnen 48 uur zal sterven. Hij laat zich door familie naar een onherbergzaam gebied brengen om te sterven, waar zij geconfronteerd worden met de geest van zijn gestorven echtgenote. Ook zijn verloren zoon komt tot hen uit de jungle in de vorm van een aap. We volgen de laatste dagen van Boonmee tussen zijn familie en hun verhalen.



NieuwsFilm

meest populair