'Lost' ster Josh Holloway in The Avengers?

De acteur heeft eindelijk tijd voor een filmcarrière nu de hitserie ten einde is gekomen.

AvengersNews bericht dat Marvel in gesprek is met Josh Holloway voor een hoofdrol in een aankomende Marvel productie. Holloway speelde zes seizoenen lang James 'Sawyer' Ford in Lost en werd door velen als één van de favoriete personages van de serie beschouwd.

Op basis van enkele subtiele hints speculeert AvengersNews dat het hier vermoedelijk zal gaan om Joss Whedons aankomende verfilming van The Avengers. Holloway zou in aanmerking komen voor de rollen van Hank Pym, Hawkeye en Dum Dum Dugan.

Nu Lost eindelijk tot een einde is gekomen heeft Holloway een stuk minder druk schema dan voorheen. Het zou goed kunnen dat de mensen bij Marvel hem hebben zien spelen in de serie en enthousiast over hem zijn. ComicBookMovie besloot toch even wat meer onderzoek te doen naar het gerucht en benaderde View Point LA, de vertegenwoordiger van de acteur. Op de vraag of het nieuwtje klopt en over welke rol het dan zou gaan, werd het volgende geantwoord:

"this is just a rumor."

Het gerucht wordt dus gelijk ontkracht en het is nog maar afwachten wat er nou precies van het verhaal klopt. Het zou in ieder geval niet meer dan terecht zijn als we Holloway in de toekomst eens in wat meer films zouden gaan zien...



NieuwsFilm

meest populair