Algemeen

Entourage film onderweg!

Fans opgelet: Mark Wahlberg gaat er vol voor.

door Bram de Groot op 09.06.2010 om 12:32 in AlgemeenFans van Entourage opgelet. Nadat eerder bekend werd dat de uitvoerend producent Mark Wahlberg een avondvullende speelfilm wel ziet zitten, komt MTV nu met meer nieuws over de mogelijke film over de hitserie van HBO.

De televisiezender sprak met Wahlberg, die het volgende zei: "I am more focused on making that movie than my own films. I just think we can make a great movie… I think we're going to do it. We just have to end strong, and this season is, by far, the best season." Wahlberg ging ook al in op het verhaallijn van een Entourage film: "In the trailer, you see [Ari Gold and his associate, Lloyd] waking up together in Vegas not knowing what happened. It would be pretty cool!" Dit klinkt als Entourage meets The Hangover?

Van de tv-serie Entourage gaat in de States eind juni het zevende seizoen in première. In Nederland werden de eerste twee seizoenen van Entourage uitgezonden in 2007 door BNN. Sinds 2 augustus 2009 is de serie te zien bij Comedy Central.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xLvk

Avatar

Wtf een week geleden had ik al in dat nieuwsbericht gepost van welke serie je verfilmd zou zien worden, ik zei entourage in the hangover stijl xD ongeloofelijk dat ze het nog van plan zijn ook..

edit:

Entourage in een "the Hangover" stijl ..

:E

filmgast

Avatar

xLvk "Wtf een week geleden had ik al in dat nieuwsbericht gepost van welke serie je verfilmd zou zien worden, ik zei entourage in the hangover stijl xD ongeloofelijk dat ze het nog van plan zijn ook..

edit:

:E"


nou! fantastisch!

timdekw

Avatar

Ik heb weleens geprobeerd een aflevering van Entourage te kijken, maar het kon me totaal niet boeien. Dus een film hoeft van mij niet zo.
Maarja er zijn genoeg fans dus Mark (Wahlberg) laat je eindoordeel niet van mij afhangen. ;)

japser

Avatar

Echt super dit. de sirie is top dus ben benieuwd naar de film

leidenaar

Avatar

Ik keek weleens een aflevering en boeide me weinig,maar toen ik het ech ging volgen vanaf aflevering 1 was ik verslaafd en heb alle seizoenen gezien,erg komisch,en heerlijke wijven,laat maar komen die film!
Ari Gold rules!

Planethugo

Avatar

Geniale serie die ik constant met een grijns bekijk. Die film ben ik al een tijdje op het wachten :P

xLvk

Avatar

leidenaar "Ik keek weleens een aflevering en boeide me weinig,maar toen ik het ech ging volgen vanaf aflevering 1 was ik verslaafd en heb alle seizoenen gezien,erg komisch,en heerlijke wijven,laat maar komen die film!
Ari Gold rules!"


Klopt had exact hetzelfde, losse willekeurige aflevering boeide weinig, maar als je vanaf het begin kijkt kwamen de characters (logisch) beter uit de verf..met de meesterlijke ari gold en johnny drama :E

Ravaged

Avatar

Vind de serie geweldig, maar twijfel of het zou werken als film. Het punt met goede series, is dat het medium 'serie' er goed gebruikt wordt. Dezelfde setting/verhaal of iets, hoeft niet per se te werken in een film.

Maar goed. Bij deze geef ik het maar het voordeel van de twijfel.

jochemb

Avatar

Eerste en tweede seizoen vond ik nog wel leuk maar in de latere seizoenen was jeremy piven die ari gold speelt het enige leuke van de show.

bg4life

Avatar

Entourage is... AWESOME

NieuwsFilm

meest populair