Wederom toevoeging aan cast Scream 4

De cast met o.a Courteney Cox, David Arquette en Neve Campell begint aardig compleet te worden zo lijkt het.

Ondertussen zijn de voornaamste personages voor Scream 4 wel gecast. De drie hoofdpersonen uit de originele trilogie, Neve Campell, Courteney Cox en David Arquette keren terug, en krijgen hulp van Lake Bell, Ashley Greene, Hayden Panettiere en Rory Culkin

De namen van de personages zijn ook al bekend gemaakt. Jill (Greene) speelt het nichtje van Sidney (Campbell) en wordt wellicht het nieuwe hoofdpersonage. Ze zal bijgestaan worden door haar sullige beste vriendin (Panettiere) en een potentieel liefje (Culkin). Verder zou Bell een politieagente en oud-klasgenote van Sidney spelen. Aan die cast kan nu ook acteur Nico Tortorella toegevoegd worden. Hij twitterde namelijk: “Huge news today!!!! Just officially got cast in Scream 4!!!! Today is always the best day of my life.” Welke rol hij precies zal spelen in de film is niet bekend.

Het scenario, dat van de hand van Kevin Williamson komt, zal refereren naar manga’s, Aziatische spookfilms, PG-13 horrorfilms, martelporno en het werk van regisseur M. Night Shyamalan. De opnames van de film, die net als het eerste, tweede en derde deel door Wes Craven geregisseerd zal worden, zouden deze maand nog moeten beginnen.

Vanaf 15 april 2011 zou de film dan in de bioscopen moeten draaien.



NieuwsFilm

meest populair